ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κόλτσης για άλλα δύο χρόνια

Κόλτσης για άλλα δύο χρόνια
Κόλτσης

Το νέο του συμβόλαιο με τους "κοκκινόμαυρους" διάρκειας δύο χρόνων υπέγραψε ο Γιώργος Κόλτσης

Ο Κόλτσης ήταν στην αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε από τα βασικά στελέχη του Απόλλωνα Καλαμαριάς με τον Μάκη Κατσαβάκη να εκφράζει από την αρχή την επιθυμία παραμονής του στην ομάδα και για του χρόνου.
Με την ανανέωση της συνεργασίας και με τον Κόλτση, του μοναδικού ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα εκτός τερματοφυλάκων που δεν έχασε λεπτό στο φετινό πρωτάθλημα της Super League, συνεχίστηκε η διατήρηση του βασικού κορμού μετά τους Παπαδόπουλο, Βέλα, Κελπέκη, Μπούσι και Μουράφσκι.

Ο Κόλτσης σε δηλώσεις του στο Αθλητικό Metropolis για την παραμονή του στον Απόλλωνα Καλαμαριάς είπε: «Δεν χρειάστηκε να μιλήσω πολύ ώρα με τον πρόεδρο, τελειώσαμε το θέμα νωρίς και κάναμε μία γενική συζήτηση».

Όσο για την μέχρι τώρα παραμονή έξι ποδοσφαιριστών από την περσινή ομάδα όπως και του Μάκη Κατσαβάκη ο Κόλτσης τόνισε: «Είναι θετικό που κλείνουν από τώρα αρκετοί παίκτες, να μην έρχονται την τελευταία στιγμή ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Η επιθυμία του προέδρου είναι να τους κρατήσει αν μπορεί όλους αλλά τουλάχιστον όσους περισσότερους μπορεί, να μην φύγει ο βασικός κορμός».




Τέλος το μεσημέρι ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Απόλλων, Χρήστος Γάτσης, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Μαραθώνα Καλαμαριάς για το ενδεχόμενο συνεργασίας και αδελφοποίησης των δύο ομάδων.





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ