ΣΚΩΤΙΑ

Η Ρέιντζερς επισημοποίησε το deal με την Γιουβέντους για τον Ράμσεϊ

Η Ρέιντζερς επισημοποίησε το deal με την Γιουβέντους για τον Ράμσεϊ
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ ΣΤΟ TWITTER

Κάτοικος Γλασκώβης έγινε και επίσημα το βράδυ της Δευτέρας (31/1) ο Άαρον Ράμσεϊ, με την Ρέιντζερς να ολοκληρώνει τη συμφωνία της με την Γιουβέντους και να τον αποκτάει με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

Σε μία άκρως ποιοτική προσθήκη στο ρόστερ της προχώρησε λίγο πριν το φινάλε των χειμερινών μεταγραφών η Ρέιντζερς, με την ομάδα του Τζιοβάνι φαν Μπρόνκχορστ να ολοκληρώνει το deal με την Γιουβέντους για να αποκτήσει ως δανεικό τον Άαρον Ράμσεϊ μέχρι το τέλος της αγωνιστικής σεζόν.

"Είμαι πολύ ευχαριστημένος που έρχονται σε έναν σύλλογο όπως η Ρέιντζερ και ανυπομονώ για αυτά που θα έρθουν από τώρα μέχρι τον Μάιο.

Είχα πολλές προτάσεις στο τραπέζι, όμως δεν υπήρχε κάποια που να συγκριθεί με την μεγαλοσύνη αυτού του συλλόγου, με το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και την ευκαιρία να παίζω μπροστά σε 50.000 οπαδούς κάθε εβδομάδα", τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο 31χρονος Ουαλός διεθνής χαφ, με τους τζερς να γίνονται η πέμπτη ομάδα στην καριέρα του μετά από τις Κάρντιφ, Άρσεναλ, Νότιγχαμ Φόρεστ και Γιουβέντους.

TAGS ΣΚΩΤΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ