ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ράμσεϊ αποφασίζει για το μέλλον του σε χώρο στάθμευσης ιδιωτικών αεροσκαφών

Ο Άαρον Ράμσεϊ κοντρολάρει την μπάλα σε αναμέτρηση της Γιουβέντους με την Μόντσα
Ο Άαρον Ράμσεϊ κοντρολάρει την μπάλα σε αναμέτρηση της Γιουβέντους με την Μόντσα © 2021 ANTONIO CALANNI/ AP IMAGES

Ο Ράμσεϊ βρίσκεται σε χώρο στάθμευσης ιδιωτικών αεροσκαφών στο Ηνωμένο Βασίλειο και περιμένει να αποφασίσει για το μέλλον του, ώστε να πάρει το ανάλογο αεροπλάνο για να φτάσει στον προορισμό του.

Ο Άαρον Ράμσεϊ δεν έχει μεγάλη συμμετοχή στη Γιουβέντους φέτος και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Μάλιστα, πλησιάζει η ώρα για να πάρει την απόφασή του, δεδομένου και του γεγονότος ότι είμαστε στην τελευταία μέρα των μεταγραφών.

Ο 31χρονος Ουαλός βρίσκεται σε χώρο στάθμευσης ιδιωτικών αεροσκαφών στο Ηνωμένο Βασίλειο και εκεί θα αποφασίσει σε ποια από τις τρεις υποψήφιες ομάδες θα συνεχίσει. Μόλις το κάνει θα πάρει το ανάλογο αεροπλάνο, ώστε να ταξιδέψει στον προορισμό του και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή.

Ο Ράμσεϊ δεν φαίνεται να έχει αποφασίσει ακόμη, ενώ οι επιλογές του δείχνουν να περιορίζονται στις δύο, σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ. Ο 31χρονος μίλησε με τον ιδιοκτήτη της Μπέρνλι, αλλά δεν θα παίξει εκεί. Υπάρχει μία επιλογή από την Premier League, άλλο ένα μεγάλο διεθνές κλαμπ, ενώ η τρίτη επιλογή είναι η Ρέιντζερς.

Θεωρεί πως η προσφορά της Ρέιντζερς είναι καλή και ίσως να είναι καλή κίνηση για την καριέρα του. Η σκοτσέζικη ομάδα φαίνεται ότι έχει μπει δυνατά στην κούρσα. Οι επόμενες ώρες θα δείξουν ποια θα είναι εν τέλει η απόφασή του.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΙΤΑΛΙΑ ΣΚΩΤΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ