ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Αλέγκρι: "Ο Μοράτα μένει, ο Ράμσεϊ φεύγει"

Ο Άλβαρο Μοράτα με τη φανέλα της Γιουβέντους
Ο Άλβαρο Μοράτα με τη φανέλα της Γιουβέντους @2021 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έβαλε τέλος στο φλερτ της Μπαρτσελόνα με τον Άλβαρο Μοράτα, ενώ ξεκαθάρισε ότι αυτός που θα φύγει τον Ιανουάριο είναι ο Άαρον Ράμσεϊ.

Ο Άλβαρο Μοράτα θα παραμείνει στη Γιουβέντους, όπως υποστήριξε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Ο τεχνικός της "γηραιάς κυρίας" ενημέρωσε τον Ισπανό επιθετικό ότι τον χρειάζεται και δεν πρόκειται να διακοπεί ο δανεισμός του από την Ατλέτικο για να πάει στην Μπαρτσελόνα.

"Ο Μοράτα δεν φεύγει, είναι ένας ποδοσφαιριστής που βασίζεται στην απόδοση. Το πρόβλημά του είναι ότι του έχουν βάλει λανθασμένες ταμπέλες, όμως είναι πολύ σημαντικός. Μίλησα στον Άλβαρο και του είπα ότι θα μείνει εδώ, δεν φεύγει απ' τη Γιουβέντους, τέλος", τόνισε σε συνέντευξη Τύπου.

Ο Μοράτα έχει επτά γκολ και τρεις ασίστ σε 23 αγώνες τη φετινή σεζόν και δεν έχει ικανοποιήσει με την παρουσία του στους "μπιανκονέρι", που έδωσαν 20.000.000 ευρώ στους Ισπανούς για διετή δανεισμό το 2020. Στη συμφωνία περιλαμβάνεται και ρήτρα αγοράς ύψους 35.000.000, η οποία δεν είναι βέβαιο ότι θα ενεργοποιηθεί από τους Ιταλούς.

Στον αντίποδα, θα υπάρξει αποχώρηση στο χειμερινό μεταγραφικό παράθυρο και αυτή ακούει στο όνομα Άαρον Ράμσεϊ. Ο Ουαλός μέσος δεν έχει πείσει με την παρουσία του στο Τορίνο από το καλοκαίρι του 2019 πλην σποραδικών εμφανίσεων και ο Αλέγκρι επιβεβαίωσε ότι η θητεία του στην ομάδα θα ολοκληρωθεί σύντομα.

"Ο Ράμσεϊ είναι έτοιμος να αποχωρήσει από τη Γιουβέντους. Νομίζω ότι το ρόστερ θα μείνει όπως είναι τώρα κατά 99%", υποστήριξε ο Ιταλός τεχνικός.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ