BETMARKET TIPS

Προγνωστικά EuroLeague: Το "σκούπισμα" της Ρεάλ και ο Ντόρσεϊ

Προγνωστικά EuroLeague: Το "σκούπισμα" της Ρεάλ και ο Ντόρσεϊ
© FENERBAHCE

Οι μπασκετικές προτάσεις του Betmarket.gr από τις αναμετρήσεις των playoffs της EuroLeague.

Game 3, ημέρα δεύτερη για την EuroLeague και μετά τους αγώνες των ελληνικών ομάδων την Τρίτη, σειρά παίρνουν οι αγώνες της Τετάρτης και δη ο ισπανικός “εμφύλιος” ανάμεσα σε Μπασκόνια και Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και η μάχη της Φενέρμπαχτσε με τη Μονακό.

Ονειρικός Ντόρσεϊ

Ξεκινάμε με τον πρώτο χρονικά αγώνα στην Κωνσταντινούπολη ανάμεσα στα Καναρίνια και τους Μονεγάσκους. Η ομάδα του Σάρας Γιασικεβίτσιους πέτυχε το break στο Μονακό και φέρνει πλέον τη σειρά στην έδρα της, όπου με δύο νίκες περνάει στο Final-4. Βέβαια, δεν είναι τόσο εύκολο όσο το γράφουμε, όμως το ήμισυ του στόχου επετεύχθη. Στα θετικά για τον Λιθουανό προπονητή είναι ότι δείχνει καλύτερα ο Μότλεϊ και πιθανώς να είναι διαθέσιμος για τον αγώνα. κρατάμε επίσης το γεγονός πως οι Τούρκοι είχαν την καλύτερη έδρα στην regular season με ρεκόρ 15-2. Η Μονακό από την άλλη αντέδρασε στο Game 2 και ισοφάρισε τη σειρά.

Βέβαια, η αλήθεια είναι πως χρειάστηκε να κάνει υπερπροσπάθεια για να νικήσει και εν πολλοίς τα κατάφερε χάρη στην αστοχία του Γουίλμπεκιν στο τέλος. Σε κάθε περίπτωση, ο Σάσα Ομπράντοβιτς καλείται να βρει λύσεις για να αποδεσμεύσει τον Μάικ Τζέιμς από την άμυνα των Τούρκων.

Θα πάμε με ένα ειδικό από την σημερινή αναμέτρηση. Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ είναι εξαιρετικός ως τώρα στη σειρά, δείχνοντας πως δεν είναι μόνο το ελληνικό διαβατήριο αυτό που κάνει τους «αιώνιους» να τον θέλουν. Μετρά σε δύο αγώνες 9/15 τρίποντα συνολικά, δείγμα της ιδιαίτερης σχέσης που έχει με το αντίπαλο καλάθι. Περιμένουμε πως και σήμερα ο διεθνής guard θα πάρει προσπάθειες από τα 6,75. Γι’ αυτό και θα πάμε στο over 2,5 στα εύστοχα τρίποντα του Ντόρσεϊ σε απόδοση 2,25.

Ώρα για “σκούπα”

Συνεχίζουμε με την ισπανική μάχη ανάμεσα στην Μπασκόνια και την Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Βάσκοι πάλεψαν και στα δύο παιχνίδια στην Μαδρίτη, όμως ήταν φανερά κατώτεροι από τους πρωτοπόρους της regular season. Δεν ήταν για την ακρίβεια κατώτεροι οι ίδιοι, αλλά πολύ ανώτερο το σύνολο του Τσους Ματέο. Η Ρεάλ μετά από ένα δίμηνο που είχε κατεβάσει σκοπίμως ταχύτητες, ήταν άπιαστη, ενώ αίσθηση έκανε και το… κυνηγητό της μπάλας στα τελευταία δευτερόλεπτα, ενώ είχαν κριθεί όλα. Δείγμα του… hustling που διέπει τους μερένγκες.

Προγνωστικά στοιχήματος

Όσα τρίποντα κι αν βάλει ο Χάουαρντ, όσες ασίστ κι αν μοιράσει ο ΜακΙντάιρ, η διαφορά ποιότητας με τη Ρεάλ είναι ξεκάθαρη. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν να καθαρίσουν με την υπόθεση πρόκριση και να πάρουν το πρώτο εισιτήριο για το Final-4. Στα μάτια μας έχουν όλα τα εχέγγυα να τα καταφέρουν. Το διπλό με το χάντικαπ στο -5,5 έχει απόδοση 1,90.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φενέρμπαχτσε – Μονακό: Ντόρσεϊ over 2,5 εύστοχα τρίποντα (απόδοση 2.25), 20:45
  • Μπασκόνια – Ρεάλ Μαδρίτης: 2 με -5,5 (απόδοση 1.90), 21:30

Η EuroLeague παίζει στο BetMarket.gr με αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και μελετημένα προγνωστικά από όλους τους αγώνες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ