ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η Ρεάλ διαθέτει 350 εκατ. ευρώ για να πείσει τον Χάλαντ να υπογράψει

Ο Έρλινγκ Χάλαντ στην αναμέτρηση της Ντόρτμουντ με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Ο Έρλινγκ Χάλαντ στην αναμέτρηση της Ντόρτμουντ με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης © 2022 MICHAEL PROBST / AP IMAGES

Η Ρεάλ ετοιμάζει ένα οικονομικό πακέτο συνολικής αξίας 350 εκατ. ευρώ, προκειμένου να πείσει τον Έρλινγκ Χάλαντ να μετακομίσει το προσεχές καλοκαίρι στη Μαδρίτη.

Ο Έρλινγκ Χάλαντ, όπως όλα δείχνουν, βλέπει το μέλλον του μακριά από την Ντόρτμουντ, αφού επιθυμεί να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα στην καριέρα του στο προσεχές καλοκαίρι. Πολλά είναι τα "μεγαθήρια" της Ευρώπης που θέλουν να εντάξουν τον Νορβηγό σταρ στο δυναμικό τους.

Ο 21χρονος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Βεστφαλούς μέχρι το καλοκαίρι του 2024 όμως οι μεταγραφικές σειρήνες από το εξωτερικό ηχούν εδώ και καιρό στα αυτιά του και όλα δείχνουν πως πολύ δύσκολα θα είναι κάτοικος Βεστφαλίας και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Μεταξύ των ομάδων που τον "πολιορκούν" είναι η Μάντσεστερ Σίτι, η Παρί Σεν Ζερμέν και φυσικά η Ρεάλ, η οποία θα προσπαθήσει να κάνει το "μπαμ" με την απόκτηση των Χάλαντ και Εμπαπέ μαζί. Οι Παριζιάνοι ωστόσο, έχουν μπει δυνατά στο παιχνίδι, καθώς είναι έτοιμοι να εκταμιεύσουν το ποσό των 300 εκατομμυρίων ευρώ για να τον κάνουν δικό τους.

Την ίδια στιγμή, όπως αναφέρει η Mirror ο ισπανικός σύλλογος ετοιμάζει ένα οικονομικό πακέτο συνολικού ύψους 350 εκατομμυρίων ευρών προκειμένου να τον πείσουν να μετακομίσει στη Μαδρίτη το καλοκαίρι.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ LA LIGA BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ