ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ

Μάντσεστερ Σίτι: Ο Γκουαρδιόλα πιέζει για Χάλαντ, αλλά ο Νορβηγός θέλει Ρεάλ με Εμπαπέ

Ο Έρλινγκ Χάλαντ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στην Ντόρτμουντ και την Άιντραχτ
Ο Έρλινγκ Χάλαντ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στην Ντόρτμουντ και την Άιντραχτ © 2022 MICHAEL PROBST / AP IMAGES

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα πιέζει τη Μάντσεστερ Σίτι να αυξήσει την προσφορά της για τον Έρλινγκ Χάλαντ, με τον Νορβηγό σταρ ωστόσο να έχει επιλέξει, σύμφωνα με την ισπανική AS, τη Ρεάλ, εκφράζοντας στον Μίνο Ραϊόλα την επιθυμία του να παίξει στο νέο Μπερναμπέου δίπλα από τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν καταθέτει τα "όπλα" της για τον Έρλινγκ Χάλαντ. Αντιθέτως ετοιμάζεται να μπει "σφήνα" στη Ρεάλ και τον Νορβηγό σταρ.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ αποτελεί την προτεραιότητα των Μαδριλένων για το προσεχές καλοκαίρι, με τον ισπανικό σύλλογο να έχει ήδη ετοιμάσει το συμβόλαιό του -το οποίο δεν μπορεί να υπογράψει ο Γάλλος νωρίτερα από τον Φεβρουάριο- σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Τζανλούκα ντι Μάρτζιο. Στη μεταγραφική λίστα των "μερένγκες" βρίσκεται ωστόσο, και ο Χάλαντ, ο οποίος έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από την Ντόρτμουντ στο τέλος της σεζόν. Η αποχώρηση των Γκάρεθ Μπέιλ, Ίσκο και ίσως ενδεχομένως του Μαρσέλο το καλοκαίρι, όταν και ολοκληρώνονται τα συμβόλαιά τους με τον ισπανικό σύλλογο, θα βοηθήσει στη απελευθέρωση χώρου για το salary cap και συνεπώς για την απόκτηση του Εμπαπέ.

Προκειμένου ωστόσο, να αποκτήσει και τον Νορβηγό σταρ ο Φλορεντίνο Πέρεθ θα πρέπει να κάνει περισσότερο χώρο και άρα, να πουλήσει παίκτες. Από τη μεριά της η Σίτι παραμένει στην κούρσα για τη μεταγραφή του 21χρονου, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να πιέζει τη διοίκηση των Πολιτών να ανεβάσουν την προσφορά τους.

Σύμφωνα όμως, με την ισπανική AS, ο Χάλαντ έχει επιλέξει τον επόμενο προορισμό της καριέρας του και αυτός είναι στη Μαδρίτη. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ μάλιστα, ο νεαρός φορ έχει δώσει σαφείς οδηγίες στον μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα, να έρθει σε συμφωνία με τους "μερένγκες" το συντομότερο δυνατό. Επιθυμία του Νορβηγού διεθνή είναι να αγωνιστεί στο νέο Μπερναμπέου στο πλάι του Εμπαπέ.

TAGS ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ PREMIER LEAGUE LA LIGA ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ