ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ

Ντι Μάρτζιο: "Το συμβόλαιο του Εμπαπέ με τη Ρεάλ είναι ήδη έτοιμο"

Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει αφού σκόραρε στο ματς της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μονακό
Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει γκολ του στο ματς της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μονακό © 2021 CHRISTOPHE ENA / AP IMAGES

Η Ρεάλ έχει ετοιμάσει ήδη το συμβόλαιο του Κιλιάν Εμπαπέ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ιταλού δημοσιογράφου, Τζανλούκα ντι Μάρτζιο, με τον Γάλλο σούπερ σταρ ωστόσο, να μην έχει το δικαίωμα να υπογράψει τουλάχιστον μέχρι τον Φεβρουάριο, λόγω της Παρί Σεν Ζερμέν.

Αν και πρόσφατα η Ρεάλ διέψευσε τα σενάρια που την ήθελα να έχει καταθέσει πρόταση στην Παρί Σεν Ζερμέν για να κάνει από τώρα δικό της τον Κιλιάν Εμπαπέ, η μετακόμιση του Γάλλου στη Μαδρίτη για πολλούς θεωρείται δεδομένη.

Ο 23χρονος φορ, όπως όλα δείχνουν, διανύει τους τελευταίους μήνες του στην ομάδα του Παρισιού, καθώς δεν έχει επεκτείνει τη συνεργασία του με τον σύλλογο, παρά την τεράστια προσπάθεια που έχουν κάνει οι Παριζιάνοι.

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Τζανλούκα ντι Μάρτζιο, ο Εμπαπέ έχει πάρει την απόφασή του κι αυτή είναι να συνεχίσει την καριέρα του στη Μαδρίτη Μάλιστα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ οι "μερένγκες" έχουν ετοιμάσει ήδη του συμβόλαιο του νεαρού σούπερ σταρ, ο οποίος ωστόσο, δεν μπορεί να το υπογράψει τουλάχιστον μέχρι τον Φεβρουάριο.

Ο ντι Μάρτζιο αναφέρθηκε επίσης, και στον Έρλινγκ Χάλαντ, ο οποίος επίσης, βρίσκεται στη λίστα του ισπανικού συλλόγου, υποστηρίζοντας ότι η Ρεάλ θέλει να δημιουργήσει μία νέα εποχή, κάνοντας το "μπαμ" με τα δύο πιο "καυτά" στον χώρο του ποδοσφαίρου τη δεδομένη στιγμή.

TAGS ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ LA LIGA LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ