ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Διαθέτει 300 εκατομμύρια ευρώ για να κάνει δικό της τον Χάλαντ

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ στην αναμέτρηση της Ντόρτμουντ με την Χέρτα
Ο Έρλινγκ Χάαλαντ στην αναμέτρηση της Ντόρτμουντ με την Χέρτα © 2021 MICHAEL SOHN / AP IMAGES

Σύμφωνα με την Equipe η Παρί Σεν Ζερμέν ετοιμάζει ένα συνολικό πακέτο 300 εκατομμυρίων ευρώ για να κάνει δικό της τον Χάλαντ. Η Ντόρτμουντ δίνει μάχη για να τον κρατήσει.

Ένα από τα πιο "καυτά" ονόματα των μεταγραφικών περιόδων παραμένει ο Έρλινγκ Χάλαντ. Ο Νορβηγός σούπερ σταρ έχει συμβόλαιο με την Ντόρτμουντ έως το καλοκαίρι του 2024 και αρκετά είναι τα μεγάλα κλαμπ που τον περιτριγυρίζουν.

Σύμφωνα με την Equipe, η Παρί είναι έτοιμη να εκταμιεύσει το ποσό των 300 εκατομμυρίων ευρώ για να τον κάνει δικό της. Μέσα σε αυτά τα χρήματα, εκτός από το κόστος μεταγραφής, συμπεριλαμβάνονται οι πληρωμές στον Μίνο Ραϊόλα, αλλά και στον πατέρα του Χάαλαντ, Αλφ-Ίνγκε.

Όπως αναφέρει, ωστόσο, η Sport Bild, οι άνθρωποι της Ντόρτμουντ επιμένουν ότι ο Χάαλαντ θα παραμείνει στην ομάδα τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Μάλιστα, υπογραμμίζει ότι βασική υποψήφια ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του δεν είναι η Παρί, αλλά η Ρεάλ.

Ο Χάλαντ τη φετινή σεζόν έχει 16 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με τους Βεστφαλούς. Έχει σκοράρει 19 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις (13 στην Bundesliga), ενώ έχει μοιράσει και πέντε ασίστ.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1 ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ