ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Χάλαντ: "Η Ντόρτμουντ με πιέζει να αποφασίσω, εγώ θέλω να παίξω ποδόσφαιρο"

Ο Έρλινγκ Χάλαντ πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Ντόρτμουντ σε ματς της Bundesliga απέναντι στην Φράιμπουργκ | 14 Ιανουαρίου 2022
Ο Έρλινγκ Χάλαντ πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Ντόρτμουντ σε ματς της Bundesliga απέναντι στην Φράιμπουργκ | 14 Ιανουαρίου 2022 @2022 MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Το μπρα ντε φερ μεταξύ του Έρλινγκ Χάλαντ και της Ντόρτμουντ αναφορικά με το ποδοσφαιρικό μέλλον του έχει ήδη αρχίσει, με τον Νορβηγό στράικερ να το αποδεικνύει με δηλώσεις που έκανε μετά το φινάλε του νικηφόρου αγώνα με την Φράιμπουργκ.

Ο Έρλινγκ Χάλαντ δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ντόρτμουντ μέχρι το καλοκαίρι του 2024 όμως οι μεταγραφικές σειρήνες από το εξωτερικό ηχούν εδώ και καιρό στα αυτιά του και όλα δείχνουν πως πολύ δύσκολα θα είναι κάτοικος Βεστφαλίας και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Φρόντισε μάλιστα να εξωτερικεύσει τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός πως οι κιτρινόμαυροι ζητούν από εκείνον να πάρει απόφαση από τώρα ενόψει της νέας σεζόν, με τον 21χρονο Νορβηγό δεινό στράικερ να δηλώνει τα εξής μετα το φινάλε του αγώνα με την Φράιμπουργκ (5-1) που τον βρήκε να βρίσκει δύο φορές το δρόμο προς τα δίχτυα:

"Η Ντόρτμουντ με πιέζει τώρα να πάρω μία απόφαση για τη νέα σεζόν αλλά εγώ θέλω απλά να παίζω ποδόσφαιρο. Αυτό μάλλον σημαίνει πως θα χρειαστεί σύντομα να ξεκαθαρίσω τα πράγματα.

Μέχρι τώρα δεν μίλησα ποτέ από σεβασμό προς το σύλλογο". Σημειώνεται πως ο Χάλαντ συμπληρώνει δύο χρόνια με την ομάδα της Βεστφαλίας και αποτελεί στόχο πολλών μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων όλο αυτό το διάστημα, με τα τελευταία σενάρια να τον φέρνουν πιο κοντά στην Ρεάλ για να συνεχίσει την καριέρα του.

TAGS ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ BUNDESLIGA ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ