ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η Μπαρτσελόνα θα δώσει στην Ντόρτμουντ πέντε εκατ. ευρώ αν πουλήσει τον Ντεμπελέ

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα στην αναμέτρηση με τη Φερεντσβάρος
Ο Ουσμάν Ντεμπελέ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα στην αναμέτρηση με τη Φερεντσβάρος © 2020 LASZLO BALOGH / AP IMAGES

Μπαρτσελόνα και Ουσμάν Ντεμπελέ δεν έχουν καταλήξει σε συμφωνία σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του, με την SPORT1 να αποκαλύπτει πως αν οι "μπλαουγκράνα" τον πουλήσουν θα πρέπει να καταβάλλουν στην Ντόρτμουντ το ποσό των πέντε εκατ. ευρώ.

Οι σχέσεις του Ουσμάν Ντεμπελέ με την Μπαρτσελόνα δεν είναι και οι καλύτερες το τελευταίο διάστημα, καθώς οι πολύμηνες διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του Γάλλου εξτρέμ δεν έχουν καρποφορήσει.

Ο καταλανικός σύλλογος έχει καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να πείσει τον 24χρονο να δεχθεί την πρόταση που του έχουν καταθέσει, με τον παίκτη ωστόσο να μην έχει δώσει ακόμα στην ομάδα μία ξεκάθαρη απάντηση.

Μάλιστα, ο Τσάβι τον άφησε εκτός αποστολής από την αναμέτρηση με την Αθλέτικ για το Copa del Rey, στέλνοντάς του ένα μήνυμα ενόψει των διαπραγματεύσεων, ενώ στη συνέντευξη Τύπου, που είχε προηγηθεί, ξεκαθάρισε πως ο σύλλογος δεν μπορεί να τον περιμένει άλλο και πως αν δεν ανανεώσει θα προσπαθήσει να βρει άμεσα μία άλλη λύση, αυτή της πώλησής του.

Σύμφωνα με τη γερμανική ιστοσελίδα Sport1, σε περίπτωση που η Μπαρτσελόνα πουλήσει τον Γάλλο εξτρέμ πριν τη λήξη του συμβολαίου του -που λήγει το προσεχές καλοκαίρι- τότε θα πρέπει να δώσει στην Ντόρτμουντ πέντε εκατομμύρια ευρώ, όπως έχουν συμφωνήσει οι δύο ομάδες.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ LA LIGA BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ