ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Τσάβι: "Είμαστε σε συζητήσεις με τον Ντεμπελέ πέντε μήνες τώρα, δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλο"

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ της Μπαρτσελόνα σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Θέλτα για τη La Liga 2019-2020 στο "Καμπ Νόου", Βαρκελώνη | Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019
Ο Ουσμάν Ντεμπελέ της Μπαρτσελόνα σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Θέλτα για τη La Liga 2019-2020 στο "Καμπ Νόου", Βαρκελώνη | Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019 © 2019 EMILIO MORENATTI / AP IMAGES

Ο Τσάβι αναφέρθηκε στην υπόθεση του Ουσμάν Ντεμπελέ, υποστηρίζοντας πως ο 24χρονος δεν παίρνει την απόφαση να ανανεώσει και η Μπαρτσεολόνα δεν μπορεί να τον περιμένει άλλο.

Η υπομονή της Μπαρτσελόνα με τον Ουσμάν Ντεμπελέ έχει εξαντληθεί, καθώς η ολιγωρία του 24χρονου εξτρέμ έχει ενοχλήσει την ομάδα, η οποία σύμφωνα με καταλανικά δημοσιεύματα τού είχε δώσει προθεσμία 48 ωρών, ώστε να απαντήσει στην πρόταση ανανέωσης που είχε δεχθεί.

Οι "μπλαουγκράνα" δεν έχουν λάβει κάποια οριστική απάντηση είτε θετική είτε αρνητική από τον Ντεμπελέ ή από τον ατζέντη του, με τον Τσάβι να τονίζει στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την Αθλέτικ (20/1) στο Copa del Rey πως οι διαπραγματεύσεις έχουν κρατήσει πέντε μήνες. Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να περιμένει άλλο τον Γάλλο διεθνή.

"Με τον Ουσμάν βρισκόμαστε σε μια περίπλοκη και δύσκολη κατάσταση. Ο σύλλογος έχει πάρει την απόφαση ότι εάν δεν ανανεώσει, θα πρέπει να βρεθεί λύση. Ο Ματέου (Αλεμάνι, CEO) βρίσκεται σε συζητήσεις με τον εκπρόσωπό του εδώ και πέντε μήνες. Ή θα ανανεώσει ή θα βρεθεί λύση. Είναι μια περίπλοκη κατάσταση.

Ήμουν πολύ ειλικρινής μαζί του, δεν είναι ευχάριστο για κανέναν. Πρέπει να κοιτάξεις τα συμφέροντα του συλλόγου και πρέπει να αποφασίσεις τι είναι καλύτερο για το σύνολο.. Δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλο".

Είτε θα πρέπει να ανανεώσει, είτε να αναζητήσει διέξοδο. Δεν υπάρχουν άλλες λύσεις. Ήμουν πολύ ξεκάθαρος με τον Ουσμάν. Θέλει να ανανεώσει, αλλά δεν παίρνει την απόφαση και ως σύλλογος πρέπει να πάρουμε μία. Είναι κρίμα, γιατί ποδοσφαιρικά ξέρει το έργο που υπάρχει. Έχει παίξει κάθε δυνατό λεπτό και έχει το πάνω χέρι", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Καταλανός κόουτς.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ