ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Εκτός αποστολής ο Ντεμπελέ κόντρα στην Αθλέτικ

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ της Μπαρτσελόνα σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Θέλτα για τη La Liga 2019-2020 στο "Καμπ Νόου", Βαρκελώνη | Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019
Ο Ουσμάν Ντεμπελέ της Μπαρτσελόνα σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Θέλτα για τη La Liga 2019-2020 στο "Καμπ Νόου", Βαρκελώνη | Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019 © 2019 JOAN MONFORT/ASSOCIATED PRESS

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ έμεινε εκτός αποστολής για το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την Αθλέτικ, στον απόηχο των συζητήσεων για την ανανέωση του συμβολαίου του, η οποία οδεύει προς ναυάγιο.

Ο Τσάβι στη συνέντευξή Τύπου ενόψει της αναμέτρησης της Μπαρτσελόνα με την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο Σαν Μάμες (20/01, 22:30, COSMOTE Sport 3 και Live SPORT24), αναφέρθηκε στην υπόθεση του Ουσμάν Ντεμπελέ, για τον οποίο τόνισε μεταξύ άλλων ότι οι Καταλανοί δεν μπορούν να περιμένουν άλλο.

Μάλιστα ο 41χρονος τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τον Γάλλο μεσοεπιθετικό, στέλνοντάς του ένα μήνυμα ενόψει των διαπραγματεύσεων των δύο ομάδων.

Εκτός αποστολής έμεινε και ο Μέμφις Ντεπάι, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού.

Μάλιστα ο αθλητικός διευθυντής των Καταλανών, Ματέου Αλεμάνι εξηγώντας την κατάσταση με τον Ντεμπελέ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Μπαρτσελόνα, ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής: "Καταλαβαίνουμε ότι η απόφαση του Ντεμπελέ είναι να μην συνεχίσει και η απόφαση μας έχει μεταφερθεί σε αυτόν.

Θέλουμε ποδοσφαιριστές που να είναι αφοσιωμένοι στην Μπαρτσελόνα και αυτός δεν είναι. Ο Ντεμπελέ πρέπει να φύγει το συντομότερο δυνατό", ανέφερε μεταξύ άλλων.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ