ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσπαθεί να κλέψει τον Νούνιες από τη Λίβερπουλ μέσω του Μέντες

Ο Ντάργουιν Νούνιες της Μπενφίκα πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στον Άγιαξ για τη φάση των 16 του Champions League 2021-2022 στη "Γιόχαν Κρόιφ Αρένα", Άμστερνταμ | Τρίτη 15 Μαρτίου 2022
Ο Ντάργουιν Νούνιες της Μπενφίκα πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στον Άγιαξ για τη φάση των 16 του Champions League 2021-2022 στη "Γιόχαν Κρόιφ Αρένα", Άμστερνταμ | Τρίτη 15 Μαρτίου 2022 © 2022 PETER DEJONG/ASSOCIATED PRESS

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κάνει μια τελευταία προσπάθεια να αποκτήσει τον Ντάργουιν Νούνιες και επιστράτευσε τον Ζόρζε Μέντες, παρότι ο Ουρουγουανός επιθετικός εμφανίζεται να είπε το "ναι" στη Λίβερπουλ.

Ο Ντάργουιν Νούνιες εμφανίζεται μία ανάσα από τη Λίβερπουλ, αφού ήρθε σε συμφωνία ο ίδιος και περιμένει να συμβεί το ίδιο και με την Μπενφίκα.

Ωστόσο, μία πληροφορία του Πορτογάλου δημοσιογράφου Πέδρο Σεπούλβεδα ίσως προϊδεάζει για σκληρό πόκερ, στο οποίο παίζουν δύο σπουδαίοι παίκτες, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Ζόρζε Μέντες.

Οι δυο πλευρές φέρονται να συνεργάστηκαν προ εβδομάδων στην προσπάθεια να πείσουν τον 22χρονο επιθετικό να καταλήξει στο "Ολντ Τράφορντ", χωρίς να καταφέρουν κάτι.

Ο Σεπούλβεδα υποστηρίζει ότι το απόγευμα της Πέμπτης ο νέος τεχνικός των "κόκκινων διαβόλων", Έρικ τεν Χαχ, άφησε τις θερινές διακοπές του και ταξίδεψε στην Πορτογαλία για να συζητήσει με τον μεγαλοατζέντη για τον Ουρουγουανό διεθνή.

Η σφήνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έρχεται μία μέρα έπειτα από τη γνωστοποίηση της συμφωνίας της Λίβερπουλ με τον παίκτη. Οι "κόκκινοι" έχουν κάνει πρόταση 80.000.000 ευρώ στην Μπενφίκα, τα οποία μπορούν να αυξηθούν κατά 20.000.000 με τη μορφή μπόνους.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ