STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Η Super League ζήτησε από FIFA - UEFA να ανανεωθεί η θητεία του Κλάτενμπεργκ στη θέση του αρχιδιαιτητή

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής, Μαρκ Κλάτενμπεργκ
Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής, Μαρκ Κλάτενμπεργκ INTIME

Με επιστολή της προς FIFA και UEFA, η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος ζήτησε να ανανεωθεί η θητεία του Μαρκ Κλάτενμπεργκ στη θέση του αρχιδιαιτητή και παράλληλα εξέφρασε την επιθυμία της για θέσπιση επαγγελματικής διαιτησίας, κάτι που βρίσκει σύμφωνη και τη Super League 2.

Με επιστολή προς τους προέδρους της FIFA Τζιάνι Ινφαντίνο, της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν, τον Γενικό Γραμματέα της UEFA Θεόδωρο Θεοδωρίδη, την ΕΠΟ, καθώς και προς άλλους αρμόδιους φορείς, όπως ομόφωνα αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League κατά τη συνεδρίασή του, η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος ενημέρωσε για τη βούλησή της σχετικά με θέματα Διαιτησίας.

Στην επιστολή που εστάλη, αναφέρεται η ομόφωνη βούληση (13 ΠΑΕ υπέρ, μια ΠΑΕ ήταν απούσα από τη συνεδρίαση και συγκεκριμένα ο Βόλος) για την υλοποίηση, το συντομότερο δυνατόν, του θεσμού της επαγγελματικής διαιτησίας, θέση την οποία στηρίζει και η Super League 2.

Παράλληλα, η επιστολή αναφέρει ότι οι 11 από τις 13 ΠΑΕ-Μέλη της Super League, οι οποίες ήταν παρούσες στη συνεδρίαση, τέθηκαν υπέρ της ανανέωσης της θητείας του Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ως επικεφαλής της Διαιτησίας, για τα επόμενα δύο έτη (η ΑΕΚ ήταν αντίθετη και ο ΠΑΟΚ επιφυλάχθηκε).

Στην επιστολή επίσης καταγράφεται ότι η Λίγκα προσβλέπει στην επείγουσα αρωγή της FIFA και της UEFA για την υλοποίηση των ανωτέρω, τονίζοντας ότι η τρέχουσα θητεία του κυρίου Κλάτενμπεργκ ολοκληρώνεται τις προσεχείς ημέρες, ενώ το Πρωτάθλημα έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 20 Αυγούστου.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE FIFA SUPER LEAGUE 2 UEFA ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΕΚ ΠΑΟΚ ΑΡΗΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΛΑΜΙΑ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΟΦΗ ΒΟΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ