ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού
INTIME SPORTS

Διαβάστε την κριτική του Γιάννη Λαμπίρη για την απόδοση των παικτών του Ολυμπιακού στο ματς με την Ντόρτμουντ.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε τους πρώτους του βαθμούς στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ νικώντας 3-1 την Ντόρτμουντ.

Δείτε αναλυτικά τον έλεγχο που παραδίδει το Sport24.gr στους ερυθρόλευκους ποδοσφαιριστές.

ΚΟΣΤΑΝΤΣΟ: Αναλογικά έκανε το καλύτερο του παιχνίδι στον Ολυμπιακό με κορυφαία στιγμή την έξοδο του στο 52’ στον Λεβαντόβσκι. Θα μπορούσε (χωρίς να είναι δικό του το βασικό λάθος) να βγάλει ακόμα και το γκολ αν δεν ήταν τόσο μακριά από την εστία του.

ΜΟΝΤΕΣΤΟ: Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι ήταν το επιστέγασμα μιας καλής εμφάνισης. Είχε «κυνηγήσει» το γκολ και γενικά έτρεξε πολύ καλύπτοντας κενά (στο μαρκάρισμα) που άφηνε και ο Μακούν.

Α. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Μαζί με τον Σουηδό έκαναν το γνωστό σχεδόν ακλόνητο δίδυμο στο κέντρο της άμυνας. Έλειψαν οι περιττές ενέργειες και είχε απλά ουσία.

ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ: Το τάκλιν στον Γκέτσε στο 24’ διδάσκεται σε σεμινάριο. Ο άνθρωπος αποτελεί τη μεγαλύτερη εγγύηση για την άμυνα των «ερυθρολεύκων» και «κουμπώνει» εξαιρετικά με τον Α.Παπαδόπουλο. Άριστος.

ΜΑΡΚΑΝΟ: Έκανε τη σέντρα στον Χολέμπας, έτρεξε αρκετά στις πτέρυγες και ήταν θετικός.

ΟΡΜΠΑΙΘ: Απίστευτα χιλιόμετρα στα 32 του, είχε ουσία στο παιχνίδι του και ήταν ο συνδετικός κρίκος του κέντρου με την επίθεση. Έδωσε πνοή και ρυθμό, ενώ μεγάλη υπόθεση το γεγονός ότι έδινε με τη μια τη μπάλα χωρίς να την κρατάει δευτερόλεπτο στα πόδια του.

ΜΑΚΟΥΝ: Δικαίως αντικαταστάθηκε και θα έπρεπε ίσως να είχε γίνει και κανά δεκάλεπτο νωρίτερα η αλλαγή. Ξεκίνησε με κέφι, είχε σωστές μεταβιβάσεις, αλλά δεν νοείται χαφ να μαρκάρει με τα μάτια. Ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος, ήταν απλός θεατής στο κέντρο χωρίς πιέζει στο ελάχιστο, με αποτέλεσμα οι Γερμανοί να δημιουργούν πιο εύκολα παιχνίδι.

ΧΟΛΕΜΠΑΣ: «Αφηνίασε» κόντρα στους συμπατριώτες του. Είχε ένα πολύ όμορφο γκολ, παραλίγο να βάλει και δεύτερο, ενώ ήταν πολύ καλός δημιουργώντας αρκετούς πονοκεφάλους στη γερμανική άμυνα με τις επελάσεις του από αριστερά.

ΙΜΠΑΓΑΣΑ: Ο «εγκέφαλος» της ομάδας, καθοδήγησε με μαεστρία τους Πειραιώτες και το κερασάκι στην τούρτα ήταν το φαουλ-λουκούμι στον Μοντέστο στο 3ο γκολ. Δεν ήταν τόσο καλός στο πρώτο μέρος, αλλά ανέβηκε κατακόρυφα στην επανάληψη.

ΜΙΡΑΛΑΣ: Αν δεν νικούσε ο Ολυμπιακός θα διεκδικούσε τον τίτλο του μοιραίου παίκτη, σε ένα από τα καλύτερα του παιχνίδια στους «ερυθρόλευκους» ! Ενώ ήταν εξαιρετικός, από δικό του λάθος στο κέντρο προήλθε το γκολ της ισοφάρισης των Γερμανών, ενώ έχασε και τρεις καλές ευκαιρίες να σκοράρει με κορυφαία αυτή του 65’ που ξεκίνησε από δική του θαυμάσια ατομική προσπάθεια, αλλά δεν πρόλαβε να «τσιμπήσει» τη μπάλα.

ΤΖEΜΠΟΥΡ: Από τους κορυφαίους του Ολυμπιακού διεκδικεί και τον τίτλο του MVP. Μόνιμη απειλή κινδύνου για τη γερμανική άμυνα, έδωσε ρεσιτάλ στο γκολ που σημείωσε.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ