SERIE A

Η κόντρα Μουρίνιο - Πάπου Γκόμες και τα καυστικά σχόλια

Roma's head coach Jose Mourinho speaks to Roma's Romelu Lukaku, right, and Rasmus Kristensen during a Serie A soccer match between Roma and Empoli, at Rome's Olympic stadium, Sunday, Sept. 17, 2023. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Ο Μουρίνιο δίνει οδηγίες στους παίκτες της Ρόμα, Λουκάκου και Κρίστενσεν 2023 AP IMAGES/ALESSANDRA TARANTINO

Δεν εξελίχθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον Πάπου Γκόμες η κόντρα που άνοιξε με τον Ζοζέ Μουρίνιο.

Η Ρόμα συνέχισε με νίκες, παίρνοντας την τέταρτη συνεχόμενη σε όλες τις διοργανώσεις, για την 9η αγωνιστική της Serie A. Οι "Τζαλορόσι", έστω και την ύστατη στιγμή, επικράτησαν 1-0 της Μόντσα, με λυτρωτή στο 90ο λεπτό τον Ελ Σαραουί. Εκτός από τη δραματική εξέλιξη, το ματς σημαδεύτηκε και από δύο περιστατικά με πρωταγωνιστή τον Ζοζέ Μουρίνιο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αφού πρώτα αποβλήθηκε από τον πάγκο της Ρόμα για εριστικές χειρονομίες προς τη μεριά των αντίπαλων, στη συνέχεια απάντησε με καυστικό τρόπο στην υπόθεση ντόπινγκ του Πάπου Γκόμεζ.

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής της Μόντσα, μια βδομάδα πριν την αναμέτρηση στο "Ολίμπικο" είχε δηλώσει ότι η μόνη ανάμνηση που έχει από τον Μουρίνιο είναι η περσινή νίκη της Σεβίλλης κόντρα στη Ρόμα, που οδήγησε την ισπανική ομάδα στην κατάκτηση του Europa League. Θυμίζουμε ότι τότε ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την Αργεντινή στα γήπεδα του Κατάρ αγωνιζόταν στον σύλλογο της La Liga.

Ο Μουρίνιο, όμως, είναι ένας άνθρωπος που δεν αφήνει τέτοιες ευκαιρίες να πάνε χαμένες, καθώς "σήκωσε το γάντι" και πίκαρε τον Γκόμες για τον τρόπο με τον οποίο βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ, με συνέπεια η αρχή αντι-ντόπινγκ της Ισπανίας να τον τιμωρήσει με ποινή δύο χρόνων αποχής από κάθε αθλητική ενασχόληση. "Με πονάει ο λαιμός μου αυτές τις μέρες. Έχω βήχα, αλλά δεν θα πάρω σιρόπι ή χάπι. Διαφορετικά μπορεί να έχω πρόβλημα με το αντι-ντόπινγκ κοντρόλ", τόνισε μετά το τέλος του ματς ο προπονητής της Ρόμα.

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ