SERIE A

Η Φιορεντίνα βρήκε τον αντί-Βλάχοβιτς στο πρόσωπο του Καμπράλ

Ο Αρτούρ Καμπράλ με τη φανέλα της Βασιλείας σε ματς του Europa League απέναντι στην Σαχτάρ | 11 Αυγούστου 2020
Ο Αρτούρ Καμπράλ με τη φανέλα της Βασιλείας σε ματς του Europa League απέναντι στην Σαχτάρ | 11 Αυγούστου 2020 @2020 WOLGANG RATTAY/POOL PHOTO VIA AP IMAGES

Η Φιορεντίνα δεν έχασε χρόνο βλέποντας τον Ντούσαν Βλάχοβιτς να πιέζει ασφυκτικά για να πάρει μεταγραφή στην Γιουβέντους, κλείνοντας συμφωνία με την Βασιλεία για να τον αντικαταστήσει με τον Αρτούρ Καμπράλ.

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς μετράει αντίστροφα για να κουνήσει μαντήλι στην Φιορεντίνα και να μετακομίσει στο Τορίνο για λογαριασμό της (μισητής για τους βιόλα) Γιουβέντους, την ίδια ώρα ωστόσο ο σύλλογος της Τοσκάνης "τρέχει" για να κλείσει το διάδοχό του.

Σύμφωνα μάλιστα με τα τελευταία ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ, όχι μόνο βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο αλλά ουσιαστικά έχει κλείσει το νέο τιμονιέρη στη γραμμή κρούσης της και απομένουν μόνο οι υπογραφές.

Πρόκειται για τον Αρτούρ Καμπράλ, με τον Βραζιλιάνο επιθετικό της Βασιλείας να ήταν στο στόχαστρό της εδώ και έναν χρόνο περίπου και τις τελευταίες ώρες να έγινε το αποφασιστικό ραντεβού με την ελβετική ομάδα που έφερε και το πολυπόθητο deal.

Η Βασιλεία κοστολογούσε τον 23χρονο φορ με ένα ποσό της τάξης των 18 εκατομμυρίων ευρώ, με τους βιόλα να δέχονται να δαπανήσουν 15 εκατομμύρια και να προσφέρουν 3 ακόμα με τη μορφή μπόνους, για να βρεθεί έτσι η χρυσή τομή μεταξύ των δύο πλευρών.

Έτσι, μετά από τους Πιάτεκ και Ικονέ που τους είχε αποκτήσει για την ενδυνάμωση της επίθεσης, η Φιορεντίνα βρήκε και τον παίκτη που προορίζει για να καλύψει το κενό του "φευγάτου" Βλάχοβιτς, με τον παίκτη να είναι πολύ πιθανό να περάσει ακόμα και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο από ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό της.

Σημειώνεται πως τη φετινή σεζόν ο Καμπράλ μετράει 27 γκολ σε 31 εμφανίσεις του με τη φανέλα της Βασιλείας στο ελβετικό πρωτάθλημα και στο Europa Conference League ενώ και στις δύο προηγούμενες σεζόν του είχε διψήφιο αριθμό γκολ στο πρωτάθλημα, 14 τη σεζόν 2019-2020 και 18 πέρυσι.

TAGS SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ