SERIE A

Ο Βλάχοβιτς απορρίπτει την Άρσεναλ και πιέζει για Γιουβέντους

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς με τη φανέλα της Φιορεντίνα
Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς με τη φανέλα της Φιορεντίνα © 2021 SALVATORE LAPORTA / AP IMAGES

Η Άρσεναλ δίνει τα 70.000.000 ευρώ που αξιώνει η Φιορεντίνα, όμως ο Ντούσαν Βλάχοβιτς τα έχει βρει με τη Γιουβέντους. Το μεταγραφικό σίριαλ του χειμώνα καλά κρατεί.

Το μεταγραφικό σίριαλ του χειμώνα ακούει στο όνομα Ντούσαν Βλάχοβιτς και αναμένεται να έχει πολλές συνέχειες μέχρι το τέλος του μήνα. Ο Σέρβος επιθετικός φέρεται να βρίσκεται μεταξύ Άρσεναλ και Γιουβέντους, με τη Φιορεντίνα να επιθυμεί να τον πουλήσει στην πρώτη, αλλά τον ίδιο να θέλει να καταλήξει στη δεύτερη.

Η Gazzetta dello Sport υποστηρίζει ότι οι "βιόλα" αξιώνουν ένα ποσό της τάξης των 70.000.000 ευρώ, το οποίο προσφέρουν οι "κανονιέρηδες". Οι "μπιανκονέρι" δίνουν τα μισά και τον Ντέγιαν Κουλουσέβσκι ως αντάλλαγμα, όμως η Φιορεντίνα δεν συμφωνεί με αυτό το είδος deal.

Την ίδια στιγμή, ο 21χρονος επιθετικός με τα 38 γκολ σε 1,5 σεζόν στη Serie A εμφανίζεται να έχει συμφωνήσει με τη "γηραιά κυρία" σε συμβόλαιο που θα του αποφέρει 7.000.000 ετησίως.

Ο Βλάχοβιτς μένει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2023 και ήδη έχει αρνηθεί να ανανεώσει με τη Φιορεντίνα, γι' αυτό ο σύλλογος προσπαθεί να τον πουλήσει υπό τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Παρ' όλα αυτά, η Γιουβέντους δεν μπορεί να προσφέρει περισσότερα χρήματα, αφού τα 70.000.000 που ζητάει η Φιορεντίνα είναι το μεταγραφικό μπάτζετ ολόκληρου του 2022, εκτός αν πουλήσει κάποιον ποδοσφαιριστή.

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΑΡΣΕΝΑΛ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ