SERIE A

Βλάχοβιτς: Η Φιορεντίνα τον κοστολογεί με πάνω από 70 εκατομμύρια ευρώ, θέλει χρήματα και όχι ανταλλάγματα

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς με τη φανέλα της εθνικής Σερβίας σε ματς κόντρα στην Πορτογαλία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου | 14 Νοεμβρίου 2021
Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς με τη φανέλα της εθνικής Σερβίας σε ματς κόντρα στην Πορτογαλία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου | 14 Νοεμβρίου 2021 @2021 ARMANDO FRANCA/AP IMAGES

Ο αθλητικός διευθυντής της Φιορεντίνα, Ντανιέλε Πραντέ, δήλωσε πως οι πόρτες της ομάδας του είναι ανοιχτές τον Ιανουάριο για όλους τους υποψηφίους μνηστήρες του Ντούσαν Βλάχοβιτς, τονίζοντας πως οι βιόλα θέλουν 70 εκατομμύρια ευρώ και πάνω.

Την ώρα που Γιουβέντους και Άρσεναλ ερίζουν για την απόκτηση του Ντούσαν Βλάχοβιτς και εμφανίζονται αποφασισμένες να μπουν ακόμα και σε χορό εκατομμυρίων για να τον κάνουν δικό τους, η Φιορεντίνα αποφάσισε να βγει μπροστά και να κάνει ξεκάθαρη τη θέση της.

Αυτό το έκανε μέσω του αθλητικού διευθυντή της, Ντανιέλε Πραντέ, ο οποίος παραδέχτηκε πως οι βιόλα έχουν δύο προτάσεις για τον Σέρβο μπόμπερ και πως είναι ανοιχτοί στο ενδεχόμενο παραχώρησής του, αρκεί να βρεθεί κάποια ομάδα που να καλυψει τις οικονομικές τους αξιώσεις, που είναι πάνω από 70 εκατομμύρια ευρώ.

"Λάβαμε δύο σημαντικές προσφορές για τον παίκτη. Οι δικές μας πόρτες είναι ανοιχτές για όλους και δεν θέλω να αφήσω χώρο για παρερμηνείες.

Αν είναι ανοιχτή η πόρτα και για την Γιουβέντους; Είμαστε ανοιχτοί για όλους αλλά οι μάνατζερ πρέπει να μας πουν τις προθέσεις τους.

Είμαστε ανοιχτοί ακόμα και στο ενδεχόμενο να κάτσουμε στο τραπέζι και να διαπραγματευτούμε για την ανανέωση του συμβολαίου του. Περιμένουμε από τον Ντούσαν να αποφασίσει, χρειαζόμαστε μία απάντηση.

Εμείς κοστολογούμε τον παίκτη με ένα ποσό πάνω από 70 εκατομμύρια ευρώ και τα θέλουμε μετρητά ο πρόεδρός μας έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θα αποδεχτεί κάποιο έμψυχο αντάλλαγμα", δήλωσε χαρακτηριστικά στο "Sportitalia".

Βέβαια η δήλωση περί μη αποδοχής ανταλλαγμάτων χτυπάει καμπανάκι για την Γιουβέντους, αφού τα τελευταία σενάρια ήθελαν την βέκια σινιόρα να είναι διατεθειμένη να προσφέρει 35 εκατομμύρια ευρώ συν τον Κουλουσέβσκι για να πείσει την Φιορεντίνα να της παραχωρήσει τον 21χρονο δεινό στράικερ.

TAGS SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ