ΕΥΡΩΠΗ

Η Ευρώπη παίζει μπάλα

Η Ευρώπη παίζει μπάλα

Το Sport24.gr συγκέντρωσε όλη την αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου. Ο Γκέκας είναι ασταμάτητος στην Τουρκία, Γουίγκαν - Σίτι το ζευγάρι του τελικού στο FA Cup με ξύλο στο "Γουέμπλεϊ", ο Ντι Κάνιο την είδε... Μουρίνιο, συγκλονιστικά ματς σε Ισπανία και Σκωτία, ενώ η Νάπολι κράτησε το +4 από την Μίλαν

Δείτε συγκεντρωμένη όλη την αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου που πέρασε στην Ευρώπη.

Κάντε κλικ στα link για να οδηγηθείτε στην κάθε ανασκόπηση και να διαβάσετε λεπτομέρειες, αλλά και να δείτε videos από όλα τα ματς.

FA Cup

Η Γουίγκαν πήρε το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό, με τους οπαδούς της Μίλγουολ να δημιουργούν επεισόδια στο "Γουέμπλεϊ".

Ο αντίπαλος της Γουίγκαν στον τελικό της 11ης Μαΐου θα είναι η Μάντσεστερ Σίτι, καθώς νίκησε 2-1 την Τσέλσι μία μέρα αργότερα.

Premier League

Το Σάββατο η Ρέντινγκ μετά από 9 σερί ήττες πήρε βαθμό από την Λίβερπουλ, ενώ νίκες πήραν Άρσεναλ και Έβερτον.

Την Κυριακή ο Πάολο Ντι Κάνιο την είδε... Ζοζέ Μουρίνιο στην μεγάλη νίκη της Σάντερλαντ, ενώ η ManUtd νίκησε στην έδρα της Στόουκ.

Serie A

Η Φιορεντίνα πήρε "διπλό" στο Μπέργκαμο το Σάββατο, ενώ την Κυριακή η γκάφα του Σορεντίνο κόστισε στην Παλέρμο, η Ίντερ έχασε, η Ρόμα νίκησε και το Μίλαν - Νάπολι ολοκληρώθηκε 1-1.

La Liga

Εντυπωσιακό το ντέρμπι της Σεβίγια την Παρασκευή, με την Σεβίλλη να προηγείται 3-0, αλλά την Μπέτις να ισοφαρίζει σε 3-3.

Ισόπαλο με 3-3 ολοκληρώθηκε και το Εσπανιόλ - Βαλένθια, με ακόμη πιο συγκλονιστική εξέλιξη το Σάββατο, ενώ την Κυριακή Μπαρτσελόνα και Ρεάλ νίκησαν αμφότερες με 3-0.

Bundesliga

Η Φράιμπουργκ διατήρησε τις ελπίδες της για 4άδα την Παρασκευή, το Σάββατο Μπάγερν και Ντόρμουντ πέτυχαν συνολικά 10 γκολ, ενώ την Κυριακή η Φρανκφούρτη έχασε την ευκαιρία να ανέβει 4η.

Ligue 1

Η Σεντ-Ετιέν έχασε έδαφος την Παρασκευή, η Παρί Σεν-Ζερμέν νίκησε το Σάββατο με γκολ του Ματουιντί και τελικά ξέφυγε με +9 στην κορυφή, καθώς την Κυριακή η Μαρσέιγ έμεινε στο 0-0 με την Λιλ.

Eredivisie

Ο Άγιαξ πήρε το μεγάλο ντέρμπι κορυφής, καθώς νίκησε 3-2 την PSV μέσα στο Αϊντχόφεν και είναι αγκαλιά με τον τίτλο, ενώ μία μέρα πριν η Φιτέσε είχε αυτοκτονήσει.

Süper Lig

Ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ χάρισε το "διπλό" στην Γαλατάσαράι, ενώ ο Φάνης Γκέκας πέτυχε το 8ο γκολ του σε δέκα ματς και Ακχισάρ Μπελεντίγεσπορ πλησιάζει στην σωτηρία.

Pro League

Η Γκενκ το Σάββατο με ανατροπή έπιασε στην κορυφή την Άντερλεχτ, αλλά αυτή την Κυριακή πήρε έστω τον έναν βαθμό από την Μπριζ και έμεινε ξανά μόνη πρώτη.

Κύπρος

Το 0-0 με την Ανόρθωση κράτησε το ΑΠΟΕΛ στο +6 στην κορυφή, ενώ η Ομόνοια νίκησε την ΑΕΚ και την προσπέρασε.

Scottish FA Cup

Χιμπέρνιαν - Σέλτικ ο τελικός του κυπέλλου Σκωτίας, μετά από δύο απίστευτους ημιτελικούς. Νίκησαν αμφότερες 4-3 την παράταση τους αντιπάλους τους μετά από συγκλονιστική εξέλιξη.

Taça da Liga

Το πρώτο λιγκ καπ στην ιστορία της κατέκτησε η Μπράγκα, νικώντας 1-0 την Πόρτο στον τελικό.

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ