VIRAL

Η Χεορχίνα δεν καταλαβαίνει από εξαντλητική γυμναστική

Η Χεορχίνα Ροντρίγκεθ κάνει γυμναστική στο σπίτι
Η Χεορχίνα Ροντρίγκεθ κάνει γυμναστική στο σπίτι YOUTUBE

Την ώρα που ο Κριστιάνο Ρονάλντο ρίχνει τόνους ιδρώτα στο χορτάρι για λογαριασμό της Γιουβέντους, η Χεορχίνα Ροντρίγκεθ κάνει το ίδιο για τον εαυτό της απολαμβάνοντας γυμναστική εντός της πολυτελούς οικείας του ζευγαριού (VIDEOS).

Το τελευταίο 48ωρο είναι ιδιαίτερα δύσκολο και στρεσογόνο για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον 35χρονο σούπερ σταρ να βρίσκεται στη δίνη του κυκλώνα μετά τον αποκλεισμό της Γιουβέντους από τους "16" του Champions League και να φτάνει στο σημείο να θεωρείται ο αποδιοπομπαίος τράγος για την ευθύνη του στο δεύτερο γκολ του Σέρτζιο Ολιβέιρα στο "Allianz Stadium" που έφερε την πρόκριση της Πόρτο.

Όλες πάντως αυτές οι κριτικές και οι αρνητικές τοποθετήσεις για τον CR7 δεν είναι ικανές για να αγγίξουν την Χεορχίνα Ροντρίγκεθ, με την Ισπανίδα σύντροφο του CR7 να μαγεύει τα social media τις τελευταίες ώρες με τα ποσταρίσματά τους.

Δείτε τα δύο videos που ανέβασε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, με την 27χρονη καλλονή να παραδίδει μαθήματα για ένα καλογυμνασμένο σώμα μέσω σκληρής και απαιτητικής προπόνησης.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Youtube

TAGS VIRAL ΙΤΑΛΙΑ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ