ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φερνάντες: "Ο Ρονάλντο έχει κατακτήσει πολλά, όμως ουδείς νικάει μόνος του"

Οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Μπρούνο Φερνάντες με τη φανελα της εθνικής Πορτογαλίας
Οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Μπρούνο Φερνάντες με τη φανελα της εθνικής Πορτογαλίας @ 2019 LUIS VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Μετά την έντονη κριτική που δέχτηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο για την άσχημη τοποθέτησή του στο τείχος στη φάση που προήλθε το καθοριστικό γκολ της Πόρτο κόντρα στην Γιουβέντους, ήρθε ο Μπρούνο Φερνάντες να υπερασπιστεί τον συμπατριώτη του.

Η Γιουβέντους αποχαιρέτησε νωρίς το ευρωπαϊκό όνειρο καθώς αποκλείστηκε από τους "16" του Champions League και το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό ανάθεμα έπεσε -όπως ήταν αναμενόμενο- στον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Τόσο για το γεγονός πως στα τρία χρόνια παρουσίας του στην βέκια σινιόρα δεν κατάφερε να φτάσει ούτε στα ημιτελικά της διοργάνωσης, με τους Τορινέζους να δίνουν 100 εκατομμύρια ευρώ το καλοκαίρι του 2018 για να τον κάνουν δικό τους ελπίζοντας πως θα τους οδηγούσε στην κορυφή της Ευρώπης, όσο και γιατί στο δεύτερο ματς με την Πόρτο ήταν ένας από τους μοιραίους.

Και αυτό γιατί στο γκολ του Σέρτζιο Ολιβέιρα με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ο CR7 ήταν ο ένας από τους τρεις παίκτες του τείχους (Μοράτα και Ραμπιό οι άλλοι δύο), με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ να γυρίζει ωστόσο την πλάτη του στη μπάλα και να πηδάει ψηλά, με αποτέλεσμα αυτή να περάσει κάτω από τα πόδια του και να πάει στα δίχτυα.

Η φάση αυτή είχε ως αποτέλεσμα να δεχτεί αμείλικτη κριτική από μίντια και ανθρώπους του ποδοσφαίρου, ωστόσο κόντρα στο ρεύμα βρέθηκε ένας υποστηρικτής του από το χώρο του ποδοσφαίρου, που δεν δίστασε να τον στηρίξει δημόσια.

Αυτός είναι ο συμπατριώτης του, Μπρούνο Φερνάντες, με τον επιτελικό μέσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να τον αποθεώνει και να τονίζει -μέσω τοποθέτησής του στην Gazzetta dello Sport- πως δεν μπορεί ένας μόνο παίκτης να παίρνει όλη την ευθύνη για τον αποκλεισμό ενός συνόλου.

"Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένας από τους σημαντικότερους παίκτες στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Με τη νοοτροπία του εμπνέει εκείνους που ασχολούνται με το άθλημα. Έχει πάρα πολλές επιτυχίες αλλά ουδείς μπορεί να κερδίζει μόνος του

Αντιλαμβάνομαι πως η παρουσία του στην Γιουβέντους δημιούργησε τεράστιες προσδοκίες για το Champions League, αλλά όταν μία ομάδα χάνει, χάνουν ως ολόκληρη ομάδα, δεν χάνει μόνο ένας παίκτης", δήλωσε μεταξύ άλλων ο 26χρονος μέσος των κόκκινων διαβόλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: @ 2019 Luis Vieira/Associated Press

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ