ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Parisien: "Η Παρί παρακολουθεί την περίπτωση του Κριστιάνο Ρονάλντο"

Juventus' Cristiano Ronaldo celebrates with Federico Chiesa, right, after scoring his side's opening goal during the Serie A soccer match between Juventus and Roma, at the Allianz Stadium in Turin, Italy, Saturday, Feb. 6, 2021. (Fabio Rossi/LaPresse via AP)
Ο Ρονάλντο πανηγυρίζει το γκολ με το οποίο έκανε το 1-0 για τη Γιουβέντους απέναντι στη Ρόμα Ⓒ 2021 FABIO ROSSI/ ASSOCIATED PRESS

Η γαλλική εφημερίδα Parisien ισχυρίζεται ότι η Παρί παρακολουθεί την περίπτωση του Κριστιάνο Ρονάλντο και θα κάνει την κίνησή της, αν αποχωρήσει ο Κίλιαν Εμπαπέ το καλοκαίρι.

Την Τρίτη (9/3) η Γιουβέντους αποκλείστηκε στη φάση των 16 του Champions League από την Πόρτο. Η εξέλιξη αυτή έχει προκαλέσει "σεισμό" στο Τορίνο και οι μπιανκονέρι ψάχνονται για το τι πήγε στραβά.

Με αφορμή τον αποκλεισμό έχει ανοίξει συζήτηση και για το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο. Το ιδιαίτερα βαρύ συμβόλαιο του Πορτογάλου σούπερ-σταρ λήγει το 2022 και στη Γιουβέντους αναρωτιούνται αν πρέπει να τον πουλήσουν το καλοκαίρι ή αν θα τον αφήσουν να ολοκληρώσει το συμβόλαιό του.

Σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα Parisien, η Παρί παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις. Ο Νάσερ Αλ-Κελαϊφί δεν έχει σταματήσει να έχει επαφές με τον Ζόρζε Μέντες από το 2015 και ο πρόεδρος των Παριζιάνων σε αυτή τη σχέση θέλει να επενδύσει.

Ωστόσο, όλα εξαρτώνται από το τι θα συμβεί στην περίπτωση του Κίλιαν Εμπαπέ. Αν ο 22χρονος Γάλλος αποχωρήσει τότε η Παρί θα αναζητήσει έναν νέο σούπερ-σταρ.

Ο Λιονέλ Μέσι παραμένει στο κάδρο, σύμφωνα με το δημοσίευμα. Ωστόσο, αν επιλέξει να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα, τότε η αμέσως επόμενη επιλογή θα είναι αυτή του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Photo credits: ⓒ 2021 Fabio Rossi/ Associated Press

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΓΑΛΛΙΑ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ