ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Κομπόλι Γκίλι: "Η Γιουβέντους πρέπει να πουλήσει τον Ρονάλντο"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Γιουβέντους κόντρα στην Πόρτο για το Champions League
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Γιουβέντους κόντρα στην Πόρτο για το Champions League @ 2021 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Λανθασμένη χαρακτήρισε ο Τζοβάνι Κομπόλι Γκίλι την κίνηση της Γιουβέντους να προχωρήσει στην πολυδάπανη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο το 2018, με τον πρώην πρόεδρο της βέκια σινιόρα να προτείνει τη λύση του συμβολαίου του CR7 στο φινάλε της σεζόν.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποκτήθηκε πριν τρία χρόνια από την Γιουβέντους με στόχο να την οδηγήσει στην κορυφή της Ευρώπης και στο τρόπαιο του Champions League που λείπει από τη συλλογή της από το 1996, ωστόσο ο Πορτογάλος δεν τα κατάφερε.

Στην πρώτη του σεζόν ήρθε ο εκπληκτικός Άγιαξ της σεζόν 2018-19 να αποκλείσει τους Τορινέζους στα προημιτελικά ενώ πέρυσι και φέτος ήρθε πικρός αποκλεισμός στη φάση των "16" από Λιόν και Πόρτο αντίστοιχα, με τον CR7 όχι μόνο να μην φτάνει στον τελικό, αλλά ούτε και στους "4" της διοργάνωσης.

Με τη λογική λοιπόν πως η πρωταθλήτρια Ιταλίας έκανε οικονομική υπέρβαση για να τον αποκτήσει το 2018 δίνοντας 100.000.000 ευρώ στην Ρεάλ, η μεταγραφή δεν έφερε τα προσδοκώμενα αποτελέσματα, με τον Τζοβάνι Κομπόλι Γκίλι να είναι επικριτικός απέναντι στους διοικούντες τον σύλλογο.

"Ήταν απολύτως λανθασμένη η κίνηση της μεταγραφής του Ρονάλντο Το είχα πει από την πρώτη ημέρα του στην Γιουβέντους. Είναι σπουδαίος πρωταθλητής αλλά πολύ ακριβός.

Τώρα είναι στο χέρι της Γιουβέντους. Τον πληρώνουν 1 εκατομμύριο ευρώ για κάθε γκολ. Ο Ανιέλι θα πρέπει να κάνει αυτοκριτική αλλά δεν έχει καλούς συνεργάτες", τόνισε αρχικά σε ιταλικό ραδιοφωνικό σταθμό ο άλλοτε Νο 1 διοικητικός παράγοντας των μπιανκονέρι, για να προσθέσει με νόημα:

"Δεν κατηγορώ τον Πίρλο. Εγώ είχα προσλάβει τον Φεράρα και δεν ήταν θετική εμπειρία. Ο Ανιέλι πήρε ρίσκο μαζί του. Δεν ήθελε τον Σάρι, αλλά τον αποδέχτηκε επειδή οι Νέτβεντ και Παρατίτσι τον έπεισαν να τον πάρει.

Η Γιουβέντους χρειάζεται χτίσιμο από την αρχή τώρα. Ήξερα τον Νέντβεντ ως σπουδαίο πρωταθλητή ως παίκτη, αλλά δεν αντέχει το βάρος του αντιπροέδρου της Γιουβέντους.

Θα πρέπει να ξανασκεφτούν με το ρόλο του μέσα στην ομάδα. Δεν ήταν στην τελευταία συνέντευξη Τύπου του Ανιέλι και δεν μου άρεσε αυτό, ξέρω πως δεν έχουν καλές σχέσεις.

Πιστεύω ότι ο σύλλογος θα πρέπει να αφήσει τον Ρονάλντο να φύγει στο τέλος της σεζόν και το ίδιο να κάνει με τον ποδοσφαιρικό διευθυντή, τον Παρατίτσι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: @ 2021 Luca Bruno/Associated Press

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ CHAMPIONS LEAGUE SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ