ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Goal Italia: "Ο Ρονάλντο στη Γιουνάιτεντ, ολοκληρώθηκε το μεγάλο deal της επιστροφής του"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με την κούπα του Champions League
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με την κούπα του Champions League AP PHOTO/SERGEY PONOMAREV

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο συμφώνησε με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο του "Goal Italia", Ρομέο Αγκρέστι. Θα υπογράψει για δύο χρόνια ο Πορτογάλος σούπερ σταρ.

Το deal της επιστροφής του Κριστιάνο Ρονάλντο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με ανάρτηση του Ρομέο Αγκρέστι, ρεπόρτερ της Γιουβέντους στο "Goal Italia".

Ο 36χρονος Πορτογάλος σούπερ σταρ θα υπογράψει συμβόλαιο διετούς διάρκειας, ενώ σύμφωνα με την ίδια πηγή, η Γιουβέντους θα λάβει ένα ποσό κοντά στα 28 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρησή του.

Ο Ρονάλντο θα αποτελέσει παρελθόν από τη Γιουβέντους, μετά από τρία χρόνια παρουσίας του στο Τορίνο. Συνολικά πέτυχε 101 γκολ και μοίρασε 22 ασίστ σε 134 συμμετοχές με τους "μπιανκονέρι". Στη Γιουνάιτεντ αγωνίστηκε για έξι χρόνια (2003-2009), με την οποία πέτυχε 118 γκολ και μοίρασε 69 ασίστ σε 292 συμμετοχές.

Το σίριαλ της μεταγραφής του Ρονάλντο στη Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Σίτι ήταν εκείνη που αρχικά στράφηκε στην περίπτωση του Κριστιάνο Ρονάλντο, μετά το ναυάγιο με τον Χάρι Κέιν. Ωστόσο η μεταγραφή δεν προχώρησε ποτέ, λόγω του διετούς συμβολαίου που ζητούσε ο Ρονάλντο.

Σε αντίθεση με τη Σίτι, η Γιουνάιτεντ ήταν πρόθυμη να του προσφέρει το συγκεκριμένο συμβόλαιο από άποψη διάρκειας, ενώ οι ετήσιες απολαβές του δεν θα αποτελούσαν πρόβλημα και για τις δύο ομάδες.

Το πρωί της Παρασκευής (27/08), ο Ρονάλντο πήγε στο προπονητικό κέντρο της Γιουβέντους για να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του, ενώ ο Μαξ Αλέγκρι σε δηλώσεις του λίγες ώρες μετά την επίσκεψη του Ρονάλντο, επιβεβαίωσε ότι ο Πορτογάλος επιθυμεί να αποχωρήσει από το Τορίνο.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ