ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Αλέγκρι: "Ο Κριστιάνο μού είπε ότι θέλει να φύγει άμεσα από τη Γιουβέντους"

Οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Μασιμιλιάνο Αλέγκρι
Οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Μασιμιλιάνο Αλέγκρι © 2019 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Πιο κοντά από ποτέ από το διαζύγιο με τη Γιουβέντους ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έκανε γνωστές τις προθέσεις του στον προπονητή της Γηραιάς Κυρίας, Μαξ Αλέγκρι ώστε να αποχωρήσει άμεσα από την ιταλική ομάδα.

Όσο φτάνουμε προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου τόσο αυξάνεται και ο πυρετός, καθώς τα πολύκροτα μεταγραφικά ζητήματα κλείνουν. Ένα από τα πιο "καυτά" θέματα είναι αυτό του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στη μετακίνησή του στην Premier League για λογαριασμό της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ πήγε στην Κοντινάσα το πρωί της Παρασκευής (27/08) αλλά δεν έκανε προπόνηση, με τα ιταλικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και περιμένοντας την επίσημη πρόταση της Σίτι στην Γιουβέντους.

Λίγη ώρα αργότερα ο Μαξ Αλέγκρι, τεχνικός της Γιουβέντους, επιβεβαίωσε τις προθέσεις του Πορτογάλου να αποχωρήσει άμεσα από τη Γιουβέντους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο έμπειρος προπονητής της Γηραιάς Κυρίας του ιταλικού ποδοσφαίρου:

"Χθες μιλώντας μαζί του μου γνωστοποίησε πως δεν έχει διάθεση να παραμείνει, σήμερα δεν προπονήθηκε και δεν συμπεριλήφθηκε για το ματς του Σαββάτου με την Έμπολι. Δεν είμαι απογοητευμένος, έκανε την επιλογή του, μας βοήθησε αυτά τα τρία χρόνια και τώρα η ζωή προχωράει όπως είναι φυσιολογικό. Από την Γιουβέντους έχουν περάσει οι Σίβορι, Πλατινί, Ντελ Πιέρο και Μπουφόν, μεγάλο πρωταθλητές αλλά η Γιουβέντους παραμένει και αυτό είναι το πιο σημαντικό".

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ