ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Ο Ρονάλντο ζήτησε να προχωρήσει το deal με τη Γιουνάιτεντ για την επιστροφή του στο Ολντ Τράφορντ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε με την Πόρτο στο Ντραγκάο, στα προημιτελικά του Champions League
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε με την Πόρτο στο Ντραγκάο, στα προημιτελικά του Champions League © 2009 PAULO DUARTE / AP IMAGES

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δήλωσε στον ατζέντη του Ζόρζε Μέντες ότι είναι ανοικτός στο ενδεχόμενο επιστροφής στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Για συμβόλαιο διετούς διάρκειας συζητάνε οι δύο πλευρές.

Η Μάντσεστερ Σίτι απέσυρε το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο και πλέον η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ "παίζει" μόνη της για την απόκτηση του Πορτογάλου σούπερ σταρ.

Ο 36χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός έδωσε το "οκ" στον ατζέντη του να προχωρήσει τις διαδικασίες για να επιστρέψει στους "κόκκινους διαβόλους". Οι δύο πλευρές είναι σε διαπραγματεύσεις για συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τον Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο λόγος που η Σίτι απέσυρε το ενδιαφέρον της ήταν γιατί δεν ήθελε να υπογράψει συμβόλαιο διετούς διάρκειας

Στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην Corriere dello Sport, ανέφεραν ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε μια ένταση με τον ατζέντη του, για το γεγονός ότι καθυστέρησε να δρομολογήσει την αποχώρησή του από τη Γιουβέντους. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Πορτογάλος δεν είχε κάποια ιδιαίτερη προτίμηση, απλώς ήθελε να αποχωρήσει από το Τορίνο.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ