ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Ρονάλντο: Απογοητευμένος με τον Ζόρζε Μέντες για την καθυστέρηση της μεταγραφής του

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους © 2021 BERNAT ARMANGUE/AP IMAGES

Κρίση φαίνεται ότι περνάει η επαγγελματική και φιλική σχέση του Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Ζόρζε Μέντες, καθώς σύμφωνα με την Corriere dello Sport ο Πορτογάλος σταρ είναι χολωμένος με τον τρόπο που ο ατζέντης του χειρίστηκε ως τώρα το σκέλος της μεταγραφής του.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η Γιουβέντους έπειτα από τρία χρόνια συνεργασίας αναμένεται να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Όπως όλα δείχνουν, ο Πορτογάλος σταρ θα γυρίσει στα παλιά του λημέρια, αφού σύμφωνα με τους Άγγλους και άλλες πηγές, η Μάντσεστερ Σίτι αποσύρθηκε από την κούρσα διεκδίκησης της υπογραφής του και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρουσιάζεται πια ως το μεγάλο φαβορί.

Ασχέτως της κατάληξης που θα έχει η υπόθεση, έχει διαρρεύσει στον Τύπο ότι ο CR7 δεν είναι ευχαριστημένος από τον τρόπο με τον οποία ο ατζέντης του, ο περίφημος Ζόρζε Μέντες, έχει χειριστεί τις προτάσεις που κατατέθηκαν.

Για την ακρίβεια, σύμφωνα με όσα αναφέρει σε δημοσίευμά της η Corriere dello Sport, ο 36χρονος στράικερ είναι απογοητευμένος και χολωμένος με τον Πορτογάλο μάνατζερ, με τη σχέση των δύο ανδρών να δοκιμάζεται. Ο Πορτογάλος θεωρεί ότι ο Μέντες καθυστέρησε με τις διαπραγματεύσεις, με συνέπεια να "τρέχει" λίγο πριν από τη λήξη της διορίας.

Ο Ρονάλντο είναι δυσαρεστημένος με τον ατζέντη και καλό του φίλο, καθώς θεωρεί πως δεν μπόρεσε να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του με τον τρόπο και στον χρόνο που αυτός θα ήθελε, με το ρεπορτάζ να κάνει λόγο για ηλεκτρισμένο κλίμα στις μεταξύ τους σχέσεις.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ