ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Ρόναλντο: Η Σίτι αποσύρθηκε από την κούρσα για την απόκτηση του Πορτογάλου

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Γιουβέντους
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Γιουβέντους PHOTO CREDITS: © 2021 GREGORIO BORGIA / AP IMAGES

Σύμφωνα με διάφορες πήγες από Αγγλία, η Σίτι αποσύρθηκε από την κούρσα για την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ να αναμένεται να υπογράψει στη Γιουνάιτεντ.

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν θα προχωρήσει τελικά στην απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο, όπως μεταδίδουν διεθνή Μέσα Ενημέρωσης, μεταξύ των οποίων ο δημοσιογράφος του BBC, Σίμον Στόουν.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Πορτογάλο σούπερ για την επίτευξη συμφωνίας. Υπενθυμίζεται ότι ο Ρονάλντο αποχαιρέτισε το πρωί της Παρασκευής (27/08) τους πρώην πλέον συμπαίκτες του στη Γιουβέντους, ενώ ο Μαξ Αλέγκρι επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του ότι ο Ρονάλντο επιθυμεί να αποχωρήσει.

Επίσης, ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο με ανάρτησή του στο twitter τονίζει ότι για την ώρα δεν έχει μπει ο Πολ Πογκμπά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ως έμψυχο αντάλλαγμα. Υπενθυμίζεται ότι στο παρελθόν ο Γάλλος μέσος είχε εκφράσει την επιθυμία του να επιστρέψει στη Γιουβέντους, κάτι που φυσικά δεν πραγματοποιήθηκε.

Με νεότερη ανάρτησή του ο Ρομάνο αναφέρει ότι η Σίτι ενημέρωσε τόσο τον Ζόρζε Μέντες, όσο και τη Γιουβέντους ότι αποσύρει το ενδιαφέρον της για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μάλιστα αναφέρει ότι οι πολίτες δεν ήρθαν ποτέ σε συμφωνία μαζί του, με τη χρονική διάρκεια ισχύος του συμβολαίου του να αποτελεί "τροχοπέδη" για τη μεταγραφή του στους πρωταθλητές Αγγλίας. Ο Ρονάλντο ήθελε να υπογράψει διετές συμβολαίο, ενώ η Σίτι πρόσφερε συμβόλαιο για έναν χρόνο.

Τέλος, ο Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο αναφέρει σε ανάρτησή του, ότι οι "κόκκινοι διάβολοι" προσφέρουν του Κριστιάνο συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, σε αντίθεση με τη Σίτι, η οποία όσο ήταν στο παιχνίδι τού έδινε σύμβαση ενός έτους με τη δυνατότητα επέκτασης ως το καλοκαίρι του 2023.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ