ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα: "Είμαι περήφανος για την εμφάνισή μας κόντρα στην Τσέλσι"

Γκουαρδιόλα: "Είμαι περήφανος για την εμφάνισή μας κόντρα στην Τσέλσι"

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα τράβηξε τα βλέμματα του αγγλικού Τύπου πάνω του, αναφέροντας πως είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας του κόντρα στην Τσέλσι το περασμένο Σάββατο (3/12), παρά την ήττα.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα προχώρησε σε δηλώσεις που αιφνιδίασαν τα αγγλικά ΜΜΕ, αναφέροντας πως ήταν περισσότερο ευτυχής έπειτα από την ήττα της ομάδας του κόντρα στην Τσέλσι το περασμένο Σάββατο (3/12) , παρά μετά από τα πρόσφατα “τρίποντα” κόντρα σε Μπέρνλι και Κρισταλ Πάλας.

Κι αυτό, όπως τόνισε, λόγω της ενθαρρυντικής εικόνας των "Πολιτών", για την οποία πρόσθεσε ότι αποτελεί απόδειξη πως βρίσκεται στο σωστό “μονοπάτι” για να ολοκληρωθεί η σεζόν επιτυχημένα. Παράλληλα, τοποθετήθηκε για τις συζητήσεις που έχουν ανοίξει γύρω από τη μέτρια αμυντική λειτουργία της ομάδας του.

“Φυσικά, θα προτιμούσα να έχουμε κερδίσει την Τσέλσι το Σάββατο και να ήμασταν στην κορυφή του πρωταθλήματος. Τότε, η ανάλυσή μας θα ήταν τελείως διαφορετική. Αλλά είμαι αισιόδοξος, γιατί παίξαμε καλά 60-65 λεπτά. Πρέπει να συνεχίσουμε και να συνεχίσουμε και να συνεχίσουμε και όταν το κάνουμε, θα είμαστε εκεί”, είπε αρχικά, για να συνεχίσει:

“Όταν το παιχνίδι σου έχει σκαμπανεβάσματα, όπως απέναντι σε Κρίσταλ Πάλας και Μπέρνλι, μερικές φορές κερδίζεις και δεν το αξίζεις. Αλλά τώρα είμαι χαρούμενος. Μία ώρα μετά τη λήξη του αγώνα με την Τσέλσι, όταν έφτασα σπίτι, σκέφτηκα: 'αυτή η σεζόν θα είναι καλή'”.

“Ο τρόπος που παίξαμε ήταν καλός, πραγματικά καλός. Γι' αυτό και είμαι ικανοποιημένος. Πολύ περισσότερο από τα δύο τελευταία παιχνίδια εκτός έδρας, όπου κερδίσαμε και κανείς δεν είπε τίποτα. Μετά από τα ματς με Κρίσταλ Πάλας και Μπέρνλι, ήμουν λίγο ανήσυχος. Σκέφτηκα πως αν παίζαμε έτσι, δεν θα πηγαίναμε πουθενά. Είμαι τόσο περήφανος για την εμφάνισή μας”.

Όταν ρωτήθηκε για τα προβλήματα που έβγαλε η αμυντική λειτουργία της ομάδας του, είπε: “Δεν διαχωρίζω το ποδόσφαιρο σε επίθεση και άμυνα. Φυσικά, υπάρχουν και ατομικές ενέργειες όταν σκοράρεις. Δημιουργούμε αρκετά. Το ποδόσφαιρο είναι ένα συνεχές transition. Όταν επιτίθεσαι καλά, αμύνεσαι καλά. Δεν έχει να κάνει μόνο με τους επιθετικούς να συγκεντρώνονται στην επίθεση και τους αμυντικούς στην άμυνα. Δεν σκέφτομαι έτσι”.

Διαβάστε ακόμη:

Πειθαρχική δίωξη σε Τσέλσι και Σίτι για τη συμπεριφορά των παικτών τους
Μεγάλες τιμωρίες σε Αγκουέρο και Φερναντίνιο
Ο Γκουαρδιόλα απάντησε για το περιστατικό με τον Φάμπρεγκας
Χαρτ: "Ο Γκουαρδιόλα δεν με ήθελε στη Σίτι"
"Έκλεψε" δύο σκάουτ της Σίτι η Γιουνάιτεντ
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ