PREMIER LEAGUE

Πειθαρχική δίωξη σε Τσέλσι και Σίτι για τη συμπεριφορά των παικτών τους

Πειθαρχική δίωξη σε Τσέλσι και Σίτι για τη συμπεριφορά των παικτών τους
© GETTY IMAGES

Η Άγγλικη Ομοσπονδία κάλεσε σε απολογία την Τσέλσι και την Μάντσεστερ Σίτι για τη συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών τους στη μεταξύ τους αναμέτρηση.

Η Τσέλσι επικράτησε με 3-1 της Μάντσεστερ Σίτι στο "Etihad" στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής, όμως η αναμέτρηση επισκιάστηκε απ' τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στις καθυστερήσεις του αγώνα μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.

Όλα άρχισαν όταν ο Σέρχιο Αγκουέρο έκανε ένα "εγκληματικό τάκλιν" πάνω στον Νταβίντ Λουίζ, το οποίο προκάλεσε την αντίδραση των παικτών της Τσέλσι, με αποτέλεσμα να προκληθεί γενική σύρραξη. Ο Αργεντινός επιθετικός είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα, ενώ παράλληλα τιμωρήθηκε απ' τη FA με τέσσερις αγωνιστικές.

Την ίδια ώρα μέσα στον καυγά ο Φερναντίνιο έπιασε από τον λαιμό τον Σεσκ Φάμπρεγκας, αφού πρώτα ο παίκτης της Τσέλσι τον είχε χτυπήσει, με τον διαιτητή να τον αποβάλει και αυτόν. Σε αντίθεση με τον Αγκουέρο ο Βραζιλιάνος μέσος τιμωρήθηκε με τρεις αγώνες.

Παρ' όλα αυτά, η Αγγλική Ομοσπονδία δεν έμεινε εκεί, αφού κάλεσε σε απολογία τις δύο ομάδες επειδή δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν τους ποδοσφαιριστές τους. Σε περίπτωση που κριθούν "ένοχες", δεν αποκλείεται τιμωρηθούν με υψηλότατο πρόστιμο.

Δείτε σε VIDEO τα επεισόδια:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μεγάλες τιμωρίες σε Αγκουέρο και Φερναντίνιο
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ