ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Ο Γκουαρδιόλα απάντησε για το περιστατικό με τον Φάμπρεγκας

Ο Γκουαρδιόλα απάντησε για το περιστατικό με τον Φάμπρεγκας

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για το παιχνίδι με τη Σέλτικ, ο Πεπ Γκουαρδιόλα ερωτήθηκε για την απόφασή του να μην χαιρετήσει το Σεσκ Φάμπρεγκας μετά το τέλος του Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι.

Η Τσέλσι απέδρασε με το διπλό απ' το Etihad, επικρατώντας με 3-1 της Μάντσεστερ Σίτι για την 14η αγωνιστική της Premier League. Παρ' όλα αυτά, στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρέθηκε ένα περιστατικό με πρωταγωνιστές τους Πεπ Γκουαρδιόλα και Σεσκ Φάμπρεγκας, μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο τηλεοπτικός φακός "συνέλαβε" τον τεχνικό της Σίτι να αποφεύγει επιδεικτικά τη χειραψία με τον μέσο της Τσέλσι, παρότι οι δύο τους συνυπήρξαν για μία σεζόν (2011/12) στην Μπαρτσελόνα. Άμεσα "φούντωσαν" οι φήμες που έκαναν λόγο για κακές σχέσεις μεταξύ των δύο ανδρών.

Όμως, ο Γκουαρδιόλα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για το παιχνίδι με τη Σέλτικ, θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Ο Καταλανός ερωτήθηκε για το συμβάν και υποστήριξε πως δεν συνειδητοποίησε ότι ο Φάμπρεγκας του έδωσε το χέρι του.

"Χαιρέτησα τον Σέσκ στα αποδυτήρια. Στον αγωνιστικό χώρο δεν συνειδητοποίησα πως μου έδωσε το χέρι του", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Θυμηθείτε το περιστατικό:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

O Γκουαρδιόλα δεν έδωσε το χέρι στον Φάμπρεγας!
Η Τσέλσι "σκότωσε" Σίτι και Πεπ μέσα στο Μάντσεστερ
Μεγάλες τιμωρίες σε Αγκουέρο και Φερναντίνιο
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ