ΟΦΗ

Γκολ ο Ν' Ντόι και 4-4-2

Γκολ ο Ν' Ντόι και 4-4-2
οφη

Το πρώτο ανεπίσημο γκολ του Ν' Ντόι αλλά και η εμμονή του Στράκα στο 4-4-2 τα δύο συμπεράσματα από το φιλικό με ερασιτέχνες

Ο ΟΦΗ κέρδισε την ερασιτεχνική ομάδα με σκορ 6-1 (ημίχρονο 4-0) σε φιλικό ματς που έγινε στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο. Στο 2' μετά από πάσα του Πλιάγκα ο Ν' Ντόϊ με σουτ μέσα από τη περιοχή πέτυχε το 1-0 και άνοιξε το λογαριασμό του με τα δίχτυα για φέτος.
Δύο λεπτά αργότερα (4') ο Πλιάγκας έδωσε νέα πάσα στο Πόποβιτς και ο τελευταίος με σουτ μέσα από την περιοχή σημείωσε το 2-0. Στο 42' ο Ταραλίδης έβγαλε σέντρα από δεξιά, η μπάλα βρήκε αμυντικό άλλαξε πορεία βρήκε τον Πόποβιτς και κατέληξε στα δίχτυα για το 3-0.

Στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, ο Ν' Ντόϊ έδωσε έξοχη πάσα στο Ταραλίδη, ο οποίος προχώρησε και μόνος με το τερματοφύλακα δεν δυσκολεύθηκε να κάνει το 4-0. Στο 61' ο Πυθαρούλης ανέτρεψε τον Ταβερναράκη μέσα στη περιοχή, ο διαιτητής έδωσε πέναλτι το εκτέλεσε ο Μανουσάκης και μείωσε σε 4-1.

Ο Ορος στο 72' βρήκε το Κοστόφσκι στη περιοχή και ο Σκοπιανός φορ με σουτ έκανε το 5-1. Ο Κοστόφκσι στο 75' έστειλε τη μπάλα με κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 86' ο Πίτσος έδωσε στον Ορος ο οποίο με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 6-1.

Διαιτητής: Ξυπάκης

ΟΦΗ: Κελαϊδής, Σταυρακάκης (30 Πυθαρούλης), Μονιάκης, Αρβανίτης, Κουνενάκης, Ταραλίδης, Ερέρα, Πόποβιτς, Σίμιτς, Πλιάγκας, Εντόϊ.

Στο Β ημίχρονο κ. Στράκα παρέταξε τους παρακάτω παίκτες: Λαμπρόπουλος, Αρβανίτης, Πυθαρούλης, Ισσά, Πίτσος, Μανούσος, Σφακιανάκης, Γκέρμπερ, Ρουμπάκης, Ορος Κοστόφσκι.

Ερασιτέχνες ΟΦΗ: Λαμπρόπουλος, Σφακιανάκης, Ρουμπάκης, Νικολάρας, Κατσαμάς, Σεντλίσκι, Μπέρκης, Μπινιχάκης, Μανουσάκης, Μαρινάκης, Σταυρακάκης.

Στο Β ημίχρονο ο τεχνικός της ομάδας κ. Νίκος Ομηρίδης χρησιμοποίησε τους Κελαϊδή, Ράντιτς, Μίλος, Βαρουξάκης, Κατσάκης, Δαμανάκης, Ταβερναράκης, Βουργουτζής, Μαγκουφάκης, Μιαούλης, Σεντλίσκι.

Στράκα: "Ηθελα να δώ θέματα τακτικής"

Ο προπονητής του ΟΦΗ κ. Στράκα μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε: " Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου. Στο σημερινό φιλικό ματς ήθελα να δούμε θέματα της τακτικής που έχω ζητήσει από τους παίκτες μου να ακολουθούν. Αυτά τα οποία δουλέψαμε τις τελευταίες δύο ημέρες στο τομέα της τακτικής σήμερα οι παίκτες μου τα εφάρμοσαν"

Και απουσίες για Τσέχο κόουτς...

Σε ότι αφορά τις απουσίες που έχει ο Τσέχος τεχνικός των Κρητικών αυτές είναι: Ο Μπαρκαουάν έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και δεν έκανε προπόνηση. Ο Γεωργίου έχει ενοχλήσεις στη μέση και δεν κάνει προπόνηση και ο Σταυρακάκης αποχώρησε από το δίτερμα γιατί αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο. Η πρώτη εκτίμηση του γιατρού του ΟΦΗ είναι ότι έχει πειραχθεί ο μηνίσκος του.






















TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ