ΟΦΗ

Το βάρος στην τακτική

Το βάρος στην τακτική
Εντοι

Στον τομέα της τακτικής έριξε το βάρος ο Στράκα. Προπονήθηκε για πρώτη φορά ο Ν’Ντόι

Στο τομέα της τακτικής και σε ασκήσεις με μπάλα αφιερώθηκε η απογευματινή προπόνηση. Αρχικά ο Στράκα ενημέρωσε τους παίκτες του σε θέματα τακτικής. Στη συνέχεια εκτέλεσαν πρόγραμμα που περιελάμβανε ασκήσεις για την κυκλοφορία της μπάλας. Το τελευταίο μέρος της προπόνησης αφιερώθηκε σε εκπαιδευτικό δίτερμα με περιοριστικούς όρους.
Ο Εντόϊ σήμερα το πρωί έκανε την πρώτη του προπόνηση στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο. Ο Σενεγαλέζος επιθετικός πήγε στο αθλητικό κέντρο με τον μάνατζερ του ΟΦΗ, Μανώλη Συντιχάκη. Αρχικά είχε συζήτηση με τον προπονητή, Φράνκι Στράκα και στη συνέχεια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα που περιελάμβανε τρέξιμο και ασκήσεις.

Η πρωινή προπόνηση έγινε απουσία των διεθνών Τζόρβα, Κασμερίδη, Δημούτσου. Ο πρώτος είναι με την Εθνική Ελλάδος και οι Κασμερίδης, Δημούτσος με την Εθνική Ελπίδων. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης, ασκήσεις για την βελτίωση της φυσικής κατάστασης των παικτών και ασκήσεις με μπάλα.

Ο Στράκα έδωσε ιδιαίτερη σημασία και στο τομέα της τακτικής. Ο Αρβανίτης επέστρεψε από την άδεια που είχε και ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα. Μόνος του συνεχίζει να γυμνάζεται ο Γκάγκουλα.

-Ο Βενέτης έχει ενοχλήσεις στο τένοντα. Για προληπτικούς λόγους θα απέχει για δυο μέρες από το κανονικό πρόγραμμα. Ο έμπειρος αμυντικός την Πέμπτη θα επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα.

-Ο Μπαρκαουάν δεν πήρε μέρος στην προπόνηση γιατί έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.

Φιλικό με τους ερασιτέχνες
Το πρωί της Τετάρτης οι «μελανόλευκοι» θα έχουν προπόνηση στο «Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο», ενώ το απόγευμα (18.30), θα υπάρχει φιλικό κεκλεισμένων των θυρών με την ερασιτεχνική ομάδα.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή θα γίνει προπόνηση μόνο το πρωί. Η αποστολή του ΟΦΗ το απόγευμα της Παρασκευής θα αναχωρήσει για την Ρόδο. Το Σάββατο στις 19.30 ο ΟΦΗ θα δώσει νέο φιλικό ματς με αντίπαλο την ομώνυμη ομάδα.

Γενική είσοδος 20 ευρώ
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με έγγραφο που έστειλε στην ΠΑΕ ΟΦΗ κάνει γνωστό ότι ζητάει 5.000 εισιτήρια για τον αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος που θα φιλοξενηθεί στο Παγκρήτιο Στάδιο στις 30/8. Το αίτημα έγινε αποδεκτό. Μετά από απόφαση της διοίκησης της ΠΑΕ ΟΦΗ, στο παιχνίδι ΟΦΗ-ΠΑΟΚ υπάρχει γενική είσοδος με τιμή εισιτηρίου 20 ευρώ.

















TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ