ΟΦΗ

Γ. Σφακιανάκης: "Η πιο δυνατή ομάδα"

Γ. Σφακιανάκης: "Η πιο δυνατή ομάδα"
οφη

Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του ΟΦΗ, Γιάννης Σφακιανάκης, δήλωσε οτι η φετινή ομάδα είναι η καλύτερη της τελευταίας πενταετίας

Ο υπεύθυνος του τμήματος δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ ΟΦΗ, Γιάννης Σφακιανάκης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, οτι η φετινή ομάδα είναι η καλύτερη της τελευταίας πενταετιας.
"Η διοίκηση έχει ενισχύσει σημαντικά την ομάδα μας. Θα έλεγα ότι με πανηγυρικό τρόπο κλείνουμε τις φετινές μεταγραφές μετά και την απόκτηση των Δημούτσου και Ν'Ντόι. Θα έλεγα ότι ο ΟΦΗ έχει το καλύτερο έμψυχο δυναμικό της τελευταίας 5ετίας. Αυτό είναι και ενδεικτικό των μεγάλων απαιτήσεων που υπάρχουν. Από δω και πέρα περιμένουμε ο φίλαθλος κόσμος να βρεθεί κοντά στην προσπάθεια που κάνουν προπονητής και παίκτες και να τους βοηθήσει με τον τρόπο που ξέρει, για να παρουσιασθεί η ομάδα μας ακόμη πιο ισχυρή" τόνισε χαρακτηριστικά.

Στις προπονήσεις και ο Ν'Ντόι
Οι παίκτες του ΟΦΗ απολαμβάνουν το ρεπό τους, όμως απο την Τρίτη επιστρέφουν στις διπλές προπονήσεις όπου θα υπάρχει και ένα νέο πρόσωπο, καθώς ο Νταμ Ν'Ντόι θα μπει στο πρόγραμμα της ομάδας.

Ο Σενεγαλέζος είναι σε καλό επίπεδο όσον αφορά την φυσική κατάσταση, καθώς έχει ακολουθήσει την προετοιμασία του Παναθηναϊκού, οπότε αυτό που απομένει είναι να προσαρμοστεί στα συστήματα του Φράντισεκ Στράκα.

Απο τις διπλές προπονήσεις της Τρίτης θα λείψουν οι Δημούτσος και Κασμερίδης που έχουν ενσωματωθεί με την Εθνική Ελπίδων.







TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ