ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ

Γκατούζο: "Δεν ήρθαμε για να χάνουμε χρόνο"

Γκατούζο: "Δεν ήρθαμε για να χάνουμε χρόνο"
Γκατούζο-Ιταλία

Αποφασισμένος να φτάσει με την Ιταλία όσο πιο μακριά γίνεται στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών εμφανίστηκε ο Τζενάρο Γκατούζο. Τι είπε για Κ.Ρονάλντο, Τζέκο και Μαλντίνι

"Δεν ήρθαμε εδώ για να χάνουμε χρόνο, θέλουμε όλοι να προχωρήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο. Ο Λίπι λέει ότι είναι καλύτερα να μην πάρουμε το τρόπαιο επειδή η παράδοση θέλει τη νικήτρια ομάδα να μην κατακτάει το Μουντιάλ;

Η παράδοση είναι κόντρα, όμως εμείς δεν αστειευόμαστε, δεν ήρθαμε για να χάνουμε χρόνο", τόνισε ο μέσος της Μίλαν, για να αναφερθεί στη συνέχεια στο ποσό-μαμούθ των 94.000.000 ευρώ με το οποίο ο Κριστιάνο Ρονάλντο αφήνει τη Μίλαν για τη Ρεάλ.

"Διάβασα ότι ο Πλατινί εξοργίστηκε, όμως όποιος έχει χρήματα τα ξοδεύει και όποιος δεν έχει δεν τα ξοδεύει. Σε περίπτωση που δεν εφαρμοστεί σάλαρι καπ όπως το NBA, δεν υπάρχει θεραπεία. Και κάτι τέτοιο μου φαίνεται δύσκολο".

Όσο για την περίπτωση απόκτησης του Τζέκο από τη Μίλαν και την επόμενη μέρα του Πάολο Μαλντίνι, ο Ρίνο Γκατούζο δήλωσε: "Ο Τζέκο είναι ένας σημαντικός παίκτης, ο οποίος θα μας βοηθήσει με την ποιότητά του.

Είναι ένας δυνατός παίκτης με το στιλ του Μποριέλο, αν και στη Βόλφσμπουργκ έπαιζε στα άκρα. Ο Μαλντίνι στο Λονδίνο ως βοηθός του Αντσελότι στον πάγκο της Τσέλσι; Γνωρίζοντας τον Μαλντίνι πιστεύω πως δύσκολα θα αφήσει το Μιλάνο, δεν το βλέπω πιθανό".









TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ