ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ

Ντούνγκα: "Φαβορί για τον τίτλο η Ισπανία"

Ντούνγκα: "Φαβορί για τον τίτλο η Ισπανία"
Κάρλος Ντούνγκα-Βραζιλία

Την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ισπανία έχρισε ως φαβορί για την κατάκτηση του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών, ο τεχνικός της Βραζιλίας Κάρλος Ντούνγκα

"Στον τελικό μπορούμε να φτάσουμε εμείς και η Ισπανία, όμως πιστεύω πως αυτή είναι και το φαβορί για το τρόπαιο. Ήρθε πρώτη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πέρυσι και συνεχίζει να αποδίδει πολύ καλό ποδόσφαιρο.

Είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα",

τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της "σελεσάο", ο οποίος απάντησε και σε όσους "στοιχηματίζουν" από τώρα για έναν τελικό Ισπανία-Βραζιλία στις 28 Ιουνίου.

"Για να φτάσουμε στον τελικό πρέπει να κερδίσουμε πρώτα άλλα παιχνίδια. Η Ιταλία είναι πρωταθλήτρια κόσμου και αυτό ήδη τα λέει όλα. Η Ισπανία είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα, είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης και παίζει καλά.

Στην πρώτη φάση έχουμε δύσκολους αντιπάλους, όπως πάντα, μεταξύ των οποίων βάζω και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Η Αίγυπτος, αν και λιγότερο γνωστή, έχει πολύ καλές πιθανότητες.

Για αυτό το λόγο πρέπει να συγκεντρωθούμε στο καθήκον μας σε αυτό το ραντεβού, στο οποίο προερχόμαστε από τα προκριματικά του Μουντιάλ, που για μένα είναι πιο σημαντικά".

Να σημειωθεί ότι οι "φούριας ρόχας" βρίσκονται στον Α' όμιλο στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών μαζί με τις Νέα Ζηλανδία, Νότια Αφρική και Ιράκ, ενώ στον Β' όμιλο συμμετέχουν πέρα από τη Βραζιλία οι Αίγυπτος, ΗΠΑ και Ιταλία.







TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ