ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ

Λίπι: "Εντυπωσιακές οι εγκαταστάσεις"

Λίπι: "Εντυπωσιακές οι εγκαταστάσεις"
λίπι

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιταλίας, Μαρσέλο Λίπι, έχει εξαιρετικές εντυπώσεις από τις εγκαταστάσεις στην Νότιο Αφρική, ενώ χάρηκε που ο Κακά έφυγε από την Ιταλία!

Σε λίγες ημέρες ξεκινάει το Confederations Cup 2009 και σε έναν χρόνο το Παγκόσμιο Κύπελλο, το πρώτο που θα διεξαχθεί σε χώρα της "μαύρης" ηπείρου.
Πολλοί είχαν αμφιβολίες, αλλά οι Νοτιοαφρικανοί δείχνουν πως τα καταφέρουν μια χαρά στην προετοιμασία και τα έργα τους είναι εντυπωσιακά.

"Γνώριζα την κατάσταση καθώς άνθρωποι της ομοσπονδίας είχαν έρθει στην Νότιο Αφρική νωρίτερα. Έχει αντίκτυπο όταν βλέπεις όλα αυτά τα αγκαθωτά σύρματα, αλλά δεν είμαστε εδώ για να κρίνουμε κανέναν", τονίζει ο Λίπι.

"Οι προπονητικές εγκαταστάσεις είναι πραγματικά τέλειες. Βλέπω χαρούμενους, χαμογελαστούς ανθρώπους παντού και όλοι γνωρίζουμε πως όλες οι χώρες τα προβλήματά τους".

Όσον αφορά στους στόχους της Ιταλίας, ο έμπειρος προπονητής της πρόσθεσε: " Οι κορυφαίες εθνικές ομάδες όπως η Γερμανία, η Βραζιλία και η Ολλανδία δεν παίρνουν ποτέ μέρος σε ένα τουρνουά απλά για να δείχνουν... ωραίες. Πάντα προσπαθούν να κερδίσουν. Θα χρησιμοποιήσουμε αυτές τις 20 μέρες για να γίνουμε καλύτεροι και αν τα πράγματα πάνε καλά, να κερδίσουμε το τρόπαιο".

Χάρηκε για Κακά

Ο Μαρσέλο Λίπι πάντως ξάφνιασε τους πάντες με την απάντησή του στην ερώτηση για την πώληση του Κακά στην Ρεάλ Μαδρίτης από την Μίλαν.

Συγκεριμένα, ανέφερε πως χάρηκε που ο Βραζιλιάνος έφυγε από τους "ροσονέρι", καθώς θα υπάρχει ένας λιγότερος ξένος στο ιταλικό πρωτάθλημα!












TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ