ΜΙΛΑΝ

Γκαλιάνι: "Φουλ για τελικό"

Γκαλιάνι: "Φουλ για τελικό"
γκαλιανι

Η πρόκριση της Μίλαν κόντρα στην Μπάγερν στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λγκ και η κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου είναι ο στόχος της Μίλαν

Ο Γκαλιάνι, δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για την επίτευξη του στόχου σε ανάδειξη της κορυφαίας ομάδας στην Ευρώπη, αν και στα ημιτελικά περιμένει η φορμαρισμένη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που άφησε άφωνη την "Γηραιά Ήπειρο" με τη νίκη 7-1 επί της Ρόμα.
" Από τότε που ανέλαβε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι το 1987, θέσαμε τους στόχους της ομάδας που ήταν να οδηγήσουμε την Μίλαν στην κορυφή της Ευρώπης. Μετά από είκοσι χρόνια όπως κάθε μεγάλος σύλλογος προσπαθούμε να παραμείνουμε σταθεροί στους στόχους που έχουμε θέσει.

Η νοοτροπία νικητή που έχουμε πηγάζει από τον ιδιοκτήτη της ομάδας Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Δεν είναι τυχαίο ότι έχουμε παίξει εφτά τελικούς την τελευταία εικοσαετία, κάτι που δείχνει την δύναμη της ομάδας

", τόνισε σε δηλώσεις του ο Γκαλιάνι.

Τα νέα μέτρα προστασίας των Ιταλικών γηπέδων υποχρεώνουν την ομάδα του Μιλάνου να υποδεχτεί την Μάντσεστερ με μειωμένο αριθμό φιλάθλων, καθώς η χωρητικότητα του γηπέδου μειώθηκε στις 67.000 αντί 80.000 που είναι ο αριθμός θεατών που χωράει το "Σαν Σίρο".

" Μπορούμε να εγγυηθούμε την διεξαγωγή του αγώνα με 80.000 θεατές, αλλά αν δεν έχουμε την κατάλληλη έγκριση δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα", δήλωσε ο Γκαλιάνι.





TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ