ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Το μήνυμα του Μπονούτσι για την επόμενη μέρα μετά την γκέλα με την Έμπολι

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι με τη φανέλα της Γιουβέντους
Ο Λεονάρντο Μπονούτσι με τη φανέλα της Γιουβέντους © 2019 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι μετά την γκέλα της Γιουβέντους με την Έμπολι (1-0) έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο των μπιανκονέρι ενόψει της συνέχειας, στο οποίο όμως και παραδέχθηκε πως η Γηραιά Κυρία δεν είναι όπως ήταν παλιά.

No Cristiano, no party. Η Γιουβέντους έχει περάσει πλέον στην μετά-Ρονάλντο εποχή, έπειτα από την αποχώρηση του Πορτογάλου για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ , με την επόμενη ημέρα να είναι δύσκολη για τους Τορινέζους.

Η Βέκια Σινιόρα γνώρισε αναπάντεχη εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Έμπολι και συνεχίζει χωρίς νίκη στη φετινή Serie A μετά και από το 2-2 στην πρεμιέρα στην έδρα της Ουντινέζε. Αναμφίβολά, το κενό που άφησε ο Πορτογάλος σταρ στο ρόστερ του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είναι μεγάλο και δεν καλύπτεται εύκολα.

Ωστόσο, η Γιούβε καλείται να σηκώσει κεφάλι, αν θέλει να διεκδικήσει τη φετινή σεζόν τα σκήπτρα από την Ίντερ και να επιστρέψει στην κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος. Έτσι, ενόψει της συνέχειας, ο αρχηγός των μπιανκονέρι, Λεονάρντο Μπονούτσι, έστειλε μήνυμα ενότητας μέσα από τα social media.

"Η Γιουβέντους δεν είναι όπως ήταν χθες. Τώρα είναι ώρα για δουλειά και να κάνουμε πράξεις", αναφέρει στο μήνυμα του ο 34χρονος βετεράνος της Γιουβέντους.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ