SERIE A

Γιουβέντους - Έμπολι 0-1: Κάζο για την κυρία στο πρώτο ματς της μετά-Ρονάλντο εποχής

Ο Φεντερίκο Κιέζα με τη φανέλα της Γιουβέντους στην αναμέτρηση με την Έμπολι για την Serie A | 28 Αυγούστου 2021
Ο Φεντερίκο Κιέζα με τη φανέλα της Γιουβέντους στην αναμέτρηση με την Έμπολι για την Serie A | 28 Αυγούστου 2021 @2021 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Η Έμπολι πήρε τεράστια εκτός έδρας νίκη με 1-0 στο Τορίνο επί της Γιουβέντους για την 2η αγωνιστική, με την ομάδα του Μάσιμο Αλέγκρι να αποτυγχάνει παταγωδώς στο πρώτο παιχνίδι της μετά τη φυγή του Ρονάλντο και να μένει χωρίς τρίποντο στη Serie A.

"Κάθε αρχή και δύσκολη" αναφέρει μία σοφή λαϊκή ρήση ωστόσο εκείνη της Γιουβέντους στην μετά-Κριστιάνο Ρονάλντο εποχή είναι μάλλον εφιαλτική, με τους Τορινέζους να γνωρίζουν αναπάντεχη εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Έμπολι και να μένουν χωρίς νίκη στη φετινή Serie A μετά από το 2-2 στην πρεμιέρα στην έδρα της Ουντινέζε.

Οι μπιανκονέρι μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση όμως στο 21' η άμυνά τους δεν αντέδρασε σωστά και τιμωρήθηκε από τον Μανκούζο (με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής που δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Σέσνι), για να εμφανιστούν στη συνέχεια μπλοκαρισμένοι και να αδυνατούν να αντιδράσουν.

Ο Αλέγκρι προσπάθησε να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του ρίχνοντας στο δεύτερο ημίχρονο όσα επιθετικά όπλα είχε στη διάθεσή του στον πάγκο όμως παρόλα αυτά όχι μόνο δεν ήρθε η ανατροπή αλλά δεν μπόρεσε να πάρει έστω τον βαθμό.

Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν μπερδεμένοι από τη μέση και μπροστά, οι παίκτες του Αντρεατσόλι στάθηκαν εξαιρετικά και κράτησαν το χρυσό για αυτούς τρίποντο στη μάχη της παραμονής, για να έρθει το φινάλε της αναμέτρησης και να ακουστούν και αρκετές αποδοκιμασίες από την εξέδρα για την εικόνα της "Γιούβε" στο χορτάρι.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως αυτή είναι μόλις η τρίτη φορά στις 52 τελευταίες σεζόν που η Γιουβέντους απέτυχε να πάρει τη νίκη στα δύο πρώτα παιχνίδια της σε μία σεζόν Serie A, μετά από το 2010-11 και το 2015-16.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Κουαδράδο (82' Ντε Σίλιο), Ντε Λιχτ, Μπονούτσι, Σάντρο, Μπεντανκούρ (66' Λοκατέλι), Ντανίλο, Ραμπιό (55' Μπερναρντέσκι), ΜακΚένι (46' Μοράτα) Ντιμπάλα, Κιέζα (66' Κουλουσέβσκι)

ΕΜΠΟΛΙ: Βικάριο, Στογιάνοβιτς, Ισμαΐλι, Λουπέρτο, Μαρκίτσα, Χάας, Ρίτσι, Μπαντινέλι (80' Ζουρκόβσκι), Μπαϊράμι (70' Στούλακ), Μανκούζο (73' Πιναμόντι), Κουτρόνε (80' Χέντερσον)

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής:

Τα highlights της 2ης αγωνιστικής:

Ουντινέζε - Βενέτσια 3-0

Βερόνα - Ίντερ 1-3

Λάτσιο - Σπέτσια 6-1

Αταλάντα - Μπολόνια 0-0

Γιουβέντους - Έμπολι 0-1

Φιορεντίνα - Τορίνο 2-1

Η βαθμολογία της Serie A:

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής:

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ