ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Ο γιος του Πίρλο έβαλε φωτιά στα social media με τη σύγκριση του πατέρα του με τον Αλέγκρι

Ο προπονητής της Γιουβέντους, Αντρέα Πίρλο, σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Πόρτο για τη φάση των 16 του Champions League 2020-2021 στο "Άλιαντς Στέιντιουμ", Τορίνο | Τρίτη 9 Μαρτίου 2021
Ο προπονητής της Γιουβέντους, Αντρέα Πίρλο, σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Πόρτο για τη φάση των 16 του Champions League 2020-2021 στο "Άλιαντς Στέιντιουμ", Τορίνο | Τρίτη 9 Μαρτίου 2021 © 2021 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Ο Νικολό Πίρλο προκάλεσε ποικίλλα σχόλια έπειτα από την τοποθέτησή του πως η Γιουβέντους έπαιξε καλύτερο ποδόσφαιρο με τον πατέρα του στον πάγκο της παρά με τον Αλέγκρι. Για ψευτικό λογαριασμό που δεν τον αντιπροσωπεύει έκανε λόγο ο ίδιος.

Η Γιουβέντους δίνει μάχη στο φινάλε της σεζόν για να πανηγυρίσει έναν τίτλο (θα πάρει μέρος στον τελικό του Coppa Italia απέναντι στην Ίντερ) και να βγει στο νέο Champions League, είναι αναγκασμένη όμως να το κάνει μέσα από ένα κλίμα έντασης.

Αυτό φρόντισε να το δημιουργήσει τα τελευταία 24ωρα ο Νικολό Πίρλο, με το γιο του Maestro να ισχυρίζεται μέσω ανάρτησής του στο Twitter πως η βέκια σινιόρα απέδιδε καλύτερο ποδόσφαιρο όταν είχε στον πάγκο τον πατέρα της παρά τον Μαξ Αλέγκρι τη φετινή σεζόν.

"Το γεγονός παραμένει πως η Γιούβε ήταν πολύ καλύτερη την περασμένη σεζόν, είμαι λάθος και σε αυτό; Πάντως, για να μην παρερμηνευτούν τα λόγια μο, αναφέρομαι στον τρόπο που παίζουμε και σε τίποτα άλλο.

Φέτος είναι σπουδαία ομάδα η Γιούβε, σεβασμός στον προπονητή και στους παίκτες", έγραψε στο Twitter, για να προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων από πλευράς οπαδών της Γιουβέντους.

Γιουβέντους: Ο γιος του Πίρλο έβαλε φωτιά στα social media με τη σύγκριση του πατέρα του με τον Αλέγκρι

Αποτέλεσμα; Επέστρεψε με νέα ανάρτηση, αυτή τη φορά στο Instagram, όπου υποστήριξε πως ο λογαριασμός στο Twitter που είχαν ειπωθεί τα παραπάνω λόγια δεν ήταν γνήσιος και δεν τον αντιπροσώπευε (ο λογαριασμός είχε ήδη διαγραφεί).

Ωστόσο, αρκετοί ήταν εκείνοι που παρέμειναν σκεπτικοί απέναντί στις εξηγήσεις που έδωσε, αναφέροντας πως στο παρελθόν είχε χρησιμοποιήσει τη σελίδα του στο Instagram για να διαφημίσει σε αρκετές περιπτώσεις τον συγκεκριμένο "ένοχο" λογαριασμό στο Twitter.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ