ΡΟΜΑ

Ρόμα: Μπαίνει στην κούρσα για την απόκτηση του Ντιμπάλα

Ο Πάουλο Ντιμπάλα
Ο Πάουλο Ντιμπάλα © LUCA BRUNO/AP IMAGES

Ο Πάουλο Ντιμπάλα ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μετά από την Γιουβέντους και η Ρόμα θέλει να σμίξουν οι δρόμοι της με τον Αργεντινό φορ στο φινάλε της σεζόν, σύμφωνα με ιταλικό ραδιοφωνικό σταθμό.

Ο Πάουλο Ντιμπάλα θα αποτελέσει παρελθόν από την Γιουβέντους στο φινάλε της σεζόν μετά από επτά χρόνια παρουσίας στο Allianz Stadium και στην παρούσα φάση εξετάζει τις επιλογές που έχει στα χέρια του, με ομάδες από την Ισπανία αλλά και την Ίντερ να ενδιαφέρονται να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Ωστόσο, φαίνεται πως δεν θα είναι μόνο οι Μιλανέζοι εκείνοι που θα προσπαθήσουν να δελεάσουν τον Αργεντινο επιθετικό όσον αφορά τις ομάδες της Serie A αφού στο παιχνίδι της απόκτησής του είναι έτοιμη να μπει και η Ρόμα.

Αυτό αποκάλυψε ο ραδιοφωνικος σταθμό της γειτονικής χώρας "Radio Radio", τονίζοντας πως ο Ζοζέ Μουρίνιο βλέπει με καλό μάτι την απόκτηση του Joya για να πλαισιώσει τον Τάμι Έιμπραχαμ στη γραμμή κρούσης των τζαλορόσι.

Σύμφωνα μάλιστα με το ίδιο μέσο, δεν αποκλείεται η προσπάθεια των Ρωμαίων για τον Τζανιόλο να έχει άμεση σχέση με τον Νικολό Τζανιόλο, που δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του και οι φήμες τον θέλουν να βρίσκεται στο στόχαστρο της Γιουβέντους.

Σημειώνεται πως αν και έχει χάσει φέτος 15 ματς λόγω μυικών τραυματισμών, ο Ντιμπάλα μετράει 13 γκολ και 6 ασίστ σε 33 συμμετοχές του με τη φανέλα της Γιουβέντους σε όλες τις διοργανώσεις, με το συμβόλαιο που είχε μέχρι πρότινος με την Γιουβέντους να του απέφερε το ποσό των 7 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως.

TAGS ΡΟΜΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ