ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Γιακουμής: "Αξίζαμε τα πλέι οφ"

Γιακουμής: "Αξίζαμε τα πλέι οφ"
Γιακουμής

Ο Αγροτικός Αστέρας άξιζε την είσοδό του στα πλέι οφ, σύμφωνα με τον Αστέριο Γιακουμή

Ο νεαρός τερματοφύλακας της ομάδας του Εύοσμου, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, αναφέρθηκε στην φετινή πορεία της ομάδας, στην κλήση του στην Εθνική Ελπίδων, αλλά και στα προσωπικά του σχέδια.
Κάνοντας έναν απολογισμό της σεζόν, ο Αστέριος Γιακουμής ανέφερε: " Για μένα προσωπικά ήταν μια πολύ γεμάτη και ξεχωριστή χρονιά. Εκτός από την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν οι προπονητές μου στον Αγροτικό Αστέρα, εμπιστοσύνη μου έδειξε και ο τεχνικός της Εθνικής Ελπίδων με την κλήση μου εκεί, αλλά και με τη μικρή μου αυτή συμμετοχή, που εύχομαι ότι δικαίωσε τις σκέψεις και τη δουλειά των προπονητών μου και στον Αγροτικό και στην Ελπίδων".

Για το αν ήταν πετυχημένη η σεζόν για τον Αγροτικό τόνισε: "Η χρονιά για την ομάδα του Αστέρα είχε πολλά σκαμπανεβάσματα, αλλά συνολικά μου αφήνει γλυκιά γεύση. Ο Αγροτικός Αστέρας είναι μια ομάδα χωρίς μεγάλη βοήθεια και κακά τα ψέματα, χωρίς πολύ λαό στο γήπεδο, κι όμως έχει μάθει να παλεύει.

Μας άξιζε να είμαστε σε διαδικασία πλέι οφ τώρα, αυτό είναι κάτι που το παραδεχόμαστε όλοι. Το ρόστερ μας αλλά και η δουλειά που έγινε ήταν πολύ καλή και υπό αυτές τις συνθήκες, ναι, ήταν πετυχημένη χρονιά"

.

Τέλος, ο Γιακουμής για τους προσωπικούς του στόχους ανέφερε: "Οι στόχοι μου είναι να καταφέρω να γίνω ένας καλός τερματοφύλακας και μόνο γι' αυτό θα δουλεύω. Πιστεύω ότι αν αυτό επιτευχθεί, θα έρθουν και όλα τα άλλα".

Απολαύστε ζωντανά τη Β' Εθνική από το Conn-X TV.










TAGS ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ