ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Για πάντα... πιστός στην Κυρία

Για πάντα... πιστός στην Κυρία
ντελ πιερο

Η "σημαία" της Γιουβέντους, ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, ανανέωσε το συμβόλαιο του ως το 2010

"Πήρα μία καθοριστική απόφαση για τη ζωή μου και την καριέρα μου. Η Γιουβέντους μού έχει προσφέρει πολλά και θέλω να συνεχίσω να νικώ με τη φανέλα της. Οι διαπραγματεύσεις ήταν μακρές και σε κάποιες περιπτώσεις πολύπλοκες, αλλά... τέλος καλό, όλα καλά. Ευχαριστώ τη διοίκηση με την οποία μοιραζόμαστε την ίδια φιλοδοξία να προσφέρουμε ικανοποίηση στους φιλάθλους μας", δήλωσε ο 33χρονος Ντελ Πιέρο.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Ιταλίας, ο μάνατζερ και αδερφός του Αλεσάντρο, Στέφανο μετά από αρκετές ώρες διαπραγματεύσεων κατάφερε να κλείσει θετικά το θέμα της ανανέωσης τόσο για τον Ντελ Πιέρο, όσο και για την διοίκηση και τον κόσμο.

Όπως μεταδίδουν η συμφωνία αναφέρει πως για τον πρώτο χρόνο ο Ιταλός μεσοεπιθετικός θα έχει μείωση της τάξεως του 20% στις αποδοχές του και την τελευταία χρονιά η μείωση θα φτάσει στο 25%.Το συμβόλαιο αυτό σε ποσά σημαίνει 4,2 και 3,6 εκατ. ευρώ τον πρώτο και δεύτερο χρόνο αντίστοιχα.

"Σήμερα είχαμε μία πολύ ευχάριστη είδηση για το μέλλον της Γιουβέντους. Η νέα μας συμφωνία με τον Αλεσάντρο αποδεικνύει τις φιλοδοξίες και την εμπιστοσύνη μας ότι θα συνεχίσει να βοηθά με την εμπειρία του την ομάδα μας και θα προσφέρει χαρά στα εκατομμύρια των οπαδών μας. Είναι ένας παγκόσμιος πρωταθλητής, ένας παίκτης υπόδειγμα εντός και εκτός γηπέδων, ένας ποδοσφαιριστής σπουδαίας κλάσης, που θα συνεχίσει να γράφει χρυσές σελίδες στην ιστορία της Γιουβέντους", δήλωσε ο γενικός διευθυντής της "Κυρίας" Ζαν Κλοντ Μπλαν.

Για το ευχάριστο θέμα της ανανέωσης δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει και ο πρόεδρος της ομάδας, Τζιοβάνι Κόμπολι Τζίλι: "Ο Ντελ Πιέρο αντιπροσωπεύει τις αξίες και τις φιλοδοξίες της Γιουβέντους. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που εδραιώσαμε τη σχέση εμπιστοσύνης μας με έναν μεγάλο πρωταθλητή. Στη διάρκεια της καριέρας του έχει τιμήσει με το πάθος και τον επαγγελματισμό του τη φανέλα της Γιουβέντους και είμαι βέβαιος πως θα συνεχίσει να το κάνει με την ίδια επιτυχία".


Το όνομα του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο είναι σήμα κατατεθέν της Γιουβέντους και αντίστοιχα καθώς σε μια καριέρα, στο υψηλότερο επίπεδο, για 13 συνεχόμενα χρόνια με την ίδια φανέλα και με συνολικά 13 εγχώριους και ευρωπαϊκούς τίτλους μαζί, δεν γίνεται να μην υπάρχει ξεχωριστή σχέση ανάμεσα στην "Κυρία" και τον... Κύριο της.

Θαυμάστε τον Il Capitano της Μεγάλης κυρίας του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου:














TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ