ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ντελ Πιέρο: "Όχι στις αποχωρήσεις"

Ντελ Πιέρο: "Όχι στις αποχωρήσεις"
New Image

Υπέρ της παραμονής των Νταβίντ Τρεζεγκέ και Μάουρο Καμορανέζι στη "βέκια σινιόρα" τάχθηκε ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο

Οι διαπραγματεύσεις των ανθρώπων των "μπιανκονέρι" με τους δύο άσους φαίνεται να οδηγούν σε αδιέξοδο, με τον Γάλλο επιθετικό να επιθυμεί επέκταση του συμβολαίου του και μετά τον Ιούνιο του 2008 και τον Ιταλό μεσοεπιθετικό να πιέζει για αναπροσαρμογή του συμβολαίου του (λήγει το 2009) με καλύτερους οικονομικούς όρους.
"Εάν φύγουν Τρεζεγκέ και Καμορανέζει τότε θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα", τόνισε ο αρχηγός των Τορινέζων σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό "Sportweek", ενώ κατέθεσε τη δική του αντίληψη για τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να γίνει η διαχείρηση του μπάτζετ στην τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο.

"Έχω τις δικές μου ιδέες για το πώς θα σχεδίαζα την μετεγγραφική καμπάνια της ομάδας. Εάν αληθεύει ότι έχουμε 35 εκ.ευρώ να διαχειριστούμε, τότε θα κυνηγούσα δύο με τρεις παίκτες που θα μας επέτρεπαν να βελτιώσουμε την ποιότητα μας, παρά το να ξοδέψουμε όλα τα χρήματα για ένα μεγάλο όνομα.

Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν; Η επέκταση του συμβολαίου του ήταν ένα ιδιαίτερο θέμα και η απόφαση που πήρε να παραμείνει μας γέμισε με ενθουσιασμό".

Την ώρα πάντως που τα διοικητικά στελέχη της Γιουβέντους κάνουν λόγο για πενταετές πλάνο, βάση του οποίου η ομάδα θα επιστρέψει σιγά σιγά στην κορυφή της Serie A, εκεί δηλαδή που βρισκόταν πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο calciopolis, ο Ντελ Πιέρο δηλώνει περισσότερο ανυπόμονος.

"Δεν έχουμε τα περιθώρια να περιμένουμε τόσο πολύ. Εγώ αισθάνομαι δυνατός και μετά την περιπέτεια που είχαμε πέρυσι στη Serie B, νομίζω ότι ο κόσμος συμπαθεί τώρα τη Γιουβέντους περισσότερο συγκριτικά με το παρελθόν.

Το συνειδητοποίησα όταν είμασταν στη δεύτερη κατηγορία και φτάσαμε στην Τσεζένα για αγώνα του Κόπα Ιτάλια. Δεν υπήρχαν φανατικοί της γηπεδούχου έξω από το ξενοδοχείο μας για να μας περιμένουν, είναι εμφανές πως κάτι έχει αλλάξει", κατέληξε στις δηλώσεις του ο "Πιντουρίκιο".













TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ