ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Προς ανανέωση ο Ντελ Πιέρο

Προς ανανέωση ο Ντελ Πιέρο
Ντελ Πιέρο

Η σημαία θα μείνει για πάντα στον ιστό της, καθώς ο Ντελ Πιέρο ετοιμάζεται να ανανεώσει το συμβόλαιο του

Μπορεί ακόμη να μην έχει συζητήσει με τους ιθύνοντες τη "Μεγάλη Κυρία" του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, αλλά ο πρόεδρος των μπιανκονέρι Τζιοβάνι Κόμπολι Τζίλι θεωρεί δεδομένη την ανανέωση του συμβολαίου του φύσει αρχηγού της ομάδας.
Ο ίδιος ο "Μεγας Αλέξανδρος" δεν έχει ζητήσει ακόμη την ανανέωση του, αλλά σύμφωνα με τον πρόεδρο της ομάδας: "Θα πρέπει να συναντηθεί με τον Μπλαν, και τότε θα τεθεί και το θέμα του συμβολαίου. Αν θα είναι τριετές ή διετές, αυτό θα το συζητήσουν",

θεωρώντας προφανώς δεδομένη την συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών με το μόνο ανοικτό θέμα να είναι αυτό της χρονικής διάρκειας.Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τζιοβάνι Τζίλι αναφέρεται στον Ντελ Πιέρο ως το σύμβολο της ομάδας.

Εξάλλου ο πρώτος τη τάξει παράγοντας της Γιούβε απέκλεισε το ενδεχόμενο επιστροφής του Φάμπιο Καναβάρο, όπως και κάθε άλλης μεταγραφικής ενίσχυσης της ομάδας.

Στο βίντεο που ακολουθεί παρακολουθείστε μερικά από τα σπάνιας ομορφιάς γκολ που έχει πετύχει με τη φανέλα της Γιουβέντους ο μεγάλος Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο.










TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ