ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Μπλαν: "Σύντομα νέο ραντεβού με Ντελ Πιέρο"

Μπλαν: "Σύντομα νέο ραντεβού με Ντελ Πιέρο"
New Image

Την αποκάλυψη ότι η διοίκηση της Γιουβέντους θα συζητήσει εκ νέου με τον "καπιτάνο" για την ανανέωση του συμβολαίου του, έκανε ο εκτελεστικός διευθυντής. Τί είπε ακόμα για Ζεμπινά, Ντομενέκ και... Ντέλε Άλπι

"Εδώ και καιρό συζητάμε με τον Ντελ Πιέρο και διαπραγματευόμαστε το νέο συμβόλαιο. Σύντομα, μέσα στις προσεχείς ημέρες θα έχουμε νέο ραντεβού με τον ποδοσφαιριστή για να αξιολογήσουμε την κατάσταση με τη ανανέωση του συμβολαίου", τόνισε με δηλώσεις του ο παράγοντας της Γιουβέντους και πρόσθεσε:

"Η εμφάνισή του με την Εθνική Ιταλίας κόντρα στη Γαλλίας; Κατά την προσωπική μου άποψη ήταν καλός, σε κάθε περίπτωση πάντως οι εμφανίσεις του στο γήπεδο δεν επηρεάζουν τις δικές μας συζητήσεις πάνω στο θέμα του συμβολαίου του".

Αναφορικά με το ματς του περασμένου Σαββάτου που έδωσε η Ιταλία με τη Γαλλία αλλά και τα σφυρίγματα που ακούστηκαν από πλευράς των φιλάθλων στο άκουσμα του εθνικού ύμνου των "τρικολόρ", επέρριψε μέρος των ευθυνών στον Ρεϊμόν Ντομενέκ, για την συμπεριφορά του όλο το προηγούμενο διάστημα.

"Πιστεύω ότι αν ο Ντομενέκ δεν είχε κάνει αυτές τις δηλώσεις που έκανε την παραμονή του ματς, ουδείς θα είχε σκεφτεί να αποδοκιμάσει την Μασσαλιώτιδα. Ήταν μία αλυσιδωτή αντίδραση, σίγουρα το θέαμα δεν ήταν όμορφο".

Επικροτεί την "καμπάνα" στον Γάλλο αμυντικό
Για την τιμωρία του Ζεμπινά με τέσσερις αγωνιστικές εξαιτίας της σφαλιάρας που έδωσε σε καμεραμάν μετά την αποβολή του στο ματς με την Κάλιαρι, είπε:

"Είναι δύσκολο να έχεις πάντα καλή συμπεριφορά στο γήπεδο, όμως οι παίκτες είναι επαγγελματίες και δεν πρέπει να απαντάνε στις προκλήσεις. Σεβόμαστε την απόφαση της αθλητικής δικαιοσύνης και την ποινή που επέβαλε στον παίκτη.

Ο παίκτης θα τιμωρηθεί και με πρόστιμο από την διοίκηση, το ποσό θα αποφασιστεί τις προσεχείς ημέρες, χωρίς πάντως να δοθεί στη δημοσιότητα".



Τέλος, ο παράγοντας της "βέκια σινιόρα" μίλησε για την επιθυμία επιστροφής της ομάδας στη φυσική της έδρα, το "Ντέλε Άλπι" αφήνοντας το Ολυμπιακό Στάδιο του Τορίνο στην συμπολίτισσα, καθώς και στο επικείμενο ντέρμπι με τη Ρόμα στις 23 Σεπτεμβρίου.

Μετρά αντίστροφα για επιστροφή στο "Ντέλε Άλπι"
"Θα δούμε τί εργασίες πρέπει να γίνουν για να επιτευχθεί η μετακόμιση, ελπίζω η απόφαση να ληφθεί μέχρι τα τέλη Οκτώβρη καθώς η δικιά μας βούληση είναι να επιστρέψουμε στο Ντέλε Άλπι το συντομότερο δυνατό.

Το ντέρμπι με τη Ρόμα θα είναι το πρώτο μου, η ατμόσφαιρα θα είναι ηλεκτρισμένη , και ελπίζω ότι το κλίμα θα είναι καλό, τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου".

















TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ