ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Γι' αυτό λεγόμαστε Ολυμπιακός"

"Γι' αυτό λεγόμαστε Ολυμπιακός"
Σέζαρ

Συνεδρίασε το Δ.Σ., με τον Κόκκαλη να εκφράζει την πίστη του εν όψει ντέρμπι. Αποσύρθηκε η έφεση προς την UEFA

Πολλοί μάλιστα βγήκαν και έβγαλαν και σενάρια, αλλά στο μεγάλο λιμάνι, από το ένα αυτί μπήκαν και από το άλλο βγήκαν. Για την μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης όμως ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος και πέρα από τους Κρητικούς νίκησε και τα βάσανά του. " Γι' αυτό λεγόμαστε Ολυμπιακός", τόνιζε ο Τάκης Λεμονής που δε γινόταν παρά να είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

Μόνο που τώρα, ο Έλληνας τεχνικός θέλει κι άλλη μια καλή εμφάνιση στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Το ματς της Κυριακής, ουσιαστικά για τους ερυθρόλευκους είναι περισσότερο για το πρεστίζ τους, την ώρα που ο "αιώνιος" αντίπαλός τους, "καίγεται" να βγει δεύτερος.

Ποιος όμως από τους δυο θέλει να χάνει σε αυτή την αναμέτρηση; Γι' αυτό και όλη την εβδομάδα, οι "μονομάχοι" θα προσπαθήσουν να ετοιμαστούν όσο γίνεται πιο... σπέσιαλ. Ο Σωκράτης Κόκκαλης έκανε ήδη την αρχή, δίνοντας το στίγμα σε προπονητές και παίκτες της ομάδας του, αφού θα ήθελε πολύ μέσα από αυτό το ματς να μπει... βουλοκέρι στην κατάκτηση άλλου ενός πρωταθλήματος.

Οι αποφάσεις του Δ.Σ.

Τη Δευτέρα, συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο σύλλογος εξέδωσε ανακοίνωση για τις αποφάσεις που πάρθηκαν. Οι πρωταθλητές απέσυραν την προσφυγή τους προς την UEFA για την τιμωρία της έδρας (μία αγωνιστική), ενώ εγκρίθηκε το συμβόλαιο του Τάκη Λεμονή. Παράλληλα, ασκήθηκε έφεση για την τιμωρία του Καστίγιο, ενώ θα παρθούν μέτρα κατά της βίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση και οι αποφάσεις του Δ.Σ.:

" Συνεδρίασε σήμερα 26.2.2007 και ώρα 15.00 το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ υπό τον Πρόεδρο του, κ. Σωκράτη Κόκκαλη και ελήφθησαν οι ακόλουθες αποφάσεις:

(Α) Απόφαση Πειθαρχικής Επιτροπής UEFA

Μετά από ενημέρωση που έγινε στο Διοικητικό Συμβούλιο από τον Πρόεδρο και ανταλλαγή απόψεων αποφασίσθηκε να παραιτηθεί η ΠΑΕ από την έφεση που ασκήθηκε κατά της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της UEFA με την οποία τιμωρήθηκε η έδρα της ομάδας για τα επεισόδια του αγώνα με την Shaktar.

(Β) Θέμα βίας στα γήπεδα


Για την αποφυγή στο μέλλον παρόμοιων απαράδεκτων περιστατικών το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε :

1) την άμεση ενεργοποίηση του τεχνολογικού εξοπλισμού του Σταδίου Γ. Καραϊσκάκης, για τον εντοπισμό των φιλάθλων που παρεκτρέπονται κατά την διάρκεια των αγώνων.

2) να απαγορεύει την είσοδο του λοιπού στους φιλάθλους που παρεκτρέπονται καθώς και ν’ αναζητείται δικαστικά από αυτούς κάθε ζημιά που υφίσταται η ΠΑΕ από την συμπεριφορά τους.

3) την ενεργοποίηση επικοινωνιακής πολιτικής με σκοπό της ευαισθητοποίηση των φιλάθλων για την αποτροπή φαινομένων βίας στα γήπεδα.

(Γ) Απόφαση Α'θμιου Δικαιοδοτικού οργάνου για τιμωρία του ποδοσφαιριστή Καστίγιο.


Το Διοικητικό Συμβούλιο θεωρεί λανθασμένη την απόφαση της πλειοψηφίας του Α’θμιου Δικαιοδοτικού Οργάνου για την τιμωρία του Ποδοσφαιριστή Καστίγιο με τρεις (3) αγωνιστικές για την οποία ήδη ασκήθηκε έφεση και θα ζητήσει να συζητηθεί το θέμα σχετικά στο προσεχές Διοικητικό Συμβούλιο της SUPER LEAGUE την 1η Μαρτίου 2007.



















(ε) Έγκριση συμβολαίου συνεργασίας



Εγκρίθηκε το συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 2, 5 ετών με τον προπονητή κ. Τάκη Λεμονή
".

Αισιόδοξος ο πρόεδρος εν όψει ντέρμπι

Κατά την αποχώρησή του από τα γραφεία της ΠΑΕ, ο Σωκράτης Κόκκαλης έκανε δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού εξέφρασε την αισιοδοξία του για νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", ενώ έστειλε "μήνυμα" στους φιλάθλους της ομάδας να στηρίξουν την ομάδα δίχως ακρότητες στο μεγάλο ντέρμπι.

Παράλληλα, ο ισχυρός άνδρας του πειραϊκού συλλόγου δήλωσε ότι θα γίνει ανανέωση το προσεχές καλοκαίρι, τονίζοντας πως θέλει το φετινό πρωτάθλημα με τη μεγαλύτερη δυνατή διαφορά.

" Και βέβαια είμαι αισιόδοξος για το ντέρμπι. Γιατί να μην είμαι;", είπε αρχικά ο Σωκράτης Κόκκαλης, ενώ όταν κλήθηκε να διευκρινίσει για το αν στις δηλώσεις του την Κυριακή στην εκδήλωση της ΠΕΦΟ, πέταξε το γάντι στον Παναθηναϊκό, δήλωσε: " Δεν πετάξαμε κανένα γάντι. Απλώς είναι ένα παιχνίδι, ένα ντέρμπι και νομίζω ότι ο Ολυμπιακός έχει όλες τις δυνατότητες να κερδίσει και έτσι να τελειώσει με μεγαλύτερη διαφορά στη βαθμολογία, απ' ότι τις άλλες χρονιές, το πρωτάθλημα".

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, όταν κλήθηκε να μιλήσει για την ανανέωση που θέλει ο κόσμος στο έμψυχο δυναμικό είπε: " Θα τη δείτε, θα τη δείτε", ενώ τόνισε πως δεν έγινε λόγος για μετεγγραφές στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Στο φινάλε των δηλώσεών του, έστειλε κι ένα μήνυμα στους φιλάθλους εν όψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟ. " Το μήνυμα που θέλω να στείλω, είναι να στηρίξουν την ομάδα μας, μέσα σε πολιτισμένα πλαίσια χωρίς βία και χωρίς επεισόδια, τα οποία μόνο ζημιά μπορούν να κάνουν στον Ολυμπιακό", κατέληξε.

Ανακοίνωση για την αθώωση Κόκκαλη
Παράλληλα, μετά τη συνεδρίαση, ο πειραϊκός σύλλογος εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία το Δ.Σ. της ΠΑΕ εξέφρασε ομόφωνα την ικανοποίησή του γιατί απορρίφθηκαν με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών όσες κατηγορίες είχαν αποδοθεί στον Σωκράτη Κόκκαλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" To Διοικητικό Συμβούλιο της Π. Α. Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ , που συνήλθε 26.02.2007 και ώρα 14.00 σε Έκτακτη Συνεδρίαση υπό την Προεδρία του Α’ Αντιπροέδρου του κ. Γεώργιου Λούβαρη , κατέληξε ομόφωνα στην απόφαση να εκφράσει την ικανοποίηση του για την επικύρωση από τα πράγματα της απεριόριστης εμπιστοσύνης του στην ακεραιότητα, αμεροληψία και ευθυκρισία της Ελληνικής Δικαιοσύνης , όπως αυτές εκφράστηκαν έμπρακτα (και) με το υπ' αριθ. 3384/06 τελεσίδικο και αμετάκλητο βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών , με το οποίο μετά από επταετείς σχολαστικές , πολύπλευρες, και ενδελεχείς έρευνες αρμοδίων οργάνων (Δικαστικών Λειτουργών, Οργανισμών, Κοινοβουλίων και Δικαστηρίων όλων των βαθμίδων Ελλάδος, Γερμανίας , Ελβετίας και Ρωσίας) απορρίφθηκαν ως αβάσιμες , αναληθείς , και συκοφαντικές όλες ανεξαίρετα οι εναντίον του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Π. Α. Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Σωκράτη Κόκκαλη κατηγορίες.



«Εν δέ δικαιοσύνη συλλήβδην πάσ' αρετή έστίν» , κατά τον Ηρόδοτο".

Συσπάσεις για Πάντο-Ανατολάκη
Σε δυο γκρουπ γυμνάστηκαν οι πρωταθλητές την Δευτέρα. Στο πρώτο ήταν οι ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη και έκαναν αποθεραπεία, ενώ στο δεύτερο οι υπόλοιποι που προπονήθηκαν κανονικά.

Ο Πάντος, που είχε μια σύσπαση στους οπίσθιους μηριαίους, έκανε θεραπεία και η κατάσταση του έχει παρουσιάσει βελτίωση. Ο Ανατολάκης που είχε μια σύσπαση στη γάμπα έκανε θεραπεία. Οι τραυματισμοί των δύο ποδοσφαιριστών δεν εμπνέουν ανησυχία.

Ο Ριβάλντο ακολούθησε θεραπεία και έκανε μόνο ασκήσεις στο γυμναστήριο, ενώ ο Κωνσταντίνου ξεκίνησε τρέξιμο και ασκήσεις στο γήπεδο. Πρόγραμμα με τρέξιμο ακολούθησε και ο Μπουλούτ ο οποίος έχει παρουσιάσει βελτίωση και θα είναι στην 18αδα του ντέρμπι.

Ο Μπαμπαγκίντα έκανε θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο, ενώ οι Πατσατζόγλου και Νε συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα. Από την προπόνηση απουσίασε ο Τζόρτζεβιτς που είχε άδεια, προκειμένου να μεταβεί στο Βελιγράδι για προσωπική του υπόθεση. Την Τρίτη οι Πειραιώτες έχουν ρεπό, ενώ την Τετάρτη θα προπονηθούν στις 12:00.

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια
Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ, ενόψει του αγώνα της 24ης Αγωνιστικής Πρωταθλήματος Super League, μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 04.03.2007 και ώρα 19:00 ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδος, ότι η διάθεση εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί:

α) Μέσω Internet από το επίσημο site του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ www.olympiacos.org - αγορά ενός εισιτηρίου για κάθε φίλαθλο με πιστωτική κάρτα.

β) Μέσω CITIBANK - τηλ. 801 500 7777 - τηλεφωνική αγορά εισιτηρίων για κάθε κάτοχο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CITIBANK VISA.

Η διάθεση με τους ανωτέρω τρόπους θα ξεκινήσει την Τετάρτη 28.02.2007 στις 10:00.

Σε κάθε περίπτωση τα εισιτήρια είναι ονομαστικά, για τον λόγο αυτό θα πρέπει όλοι οι φίλαθλοι, κατά την αγορά εισιτηρίου να δηλώνουν ονοματεπώνυμο, όνομα πατρός, αριθμό δελτίου ταυτότητας, και τηλέφωνο επικοινωνίας.

Τιμές εισιτηρίων: 20 €, 40 €, 60 €, 80 €, 100 €, 200 € (VIP)

Ημέρες και ώρες παραλαβής των εισιτηρίων (Internet - Citibank)

* Παρασκευή 02.03.2007, ώρες διάθεσης 10:00 - 17:00

* Σάββατο 03.03.2007, ώρες διάθεσης 10:00 - 17:00

* Κυριακή 04.03.2007, από τις 10:00 έως μισή ώρα προ της έναρξης του αγώνα

Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί στα εκδοτήρια του Γηπέδου ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ως εξής:

Internet > εκδοτήριo θύρας 17

Citibank > εκδοτήριo θύρας 25

Για την παραλαβή των εισιτηρίων οι φίλαθλοι του συλλόγου, που έχουν αγοράσει εισιτήριο μέσω Internet ή Citibank θα πρέπει απαραίτητα να προσκομίσουν Δελτίο ή φωτοαντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας.

Σε περίπτωση που κάποιο μέλος θέλει να παραλάβει εισιτήρια άλλων μελών που έχουν κάνει αγορά μέσω Internet ή Citibank, θα πρέπει οπωσδήποτε να προσκομίσει το αντίγραφο Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του φιλάθλου του οποίου το εισιτήριο επιθυμεί να παραλάβει.


































































TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ